Huis > Kennis > Inhoud
Ronald LeRoy Richmond, Ph.D., gepresenteerd met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award door Marquis Who's Who
Jul 17, 2018

CORONA DEL MAR, CA, 10 juli, 2018 /24-7PressRelease / - Markgraaf Who's Who, 's werelds belangrijkste uitgever van biografische profielen, is er trots op Ronald LeRoy Richmond, Ph.D., te presenteren met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award . Dr. Richmond is een volleerd aanhanger en viert vele jaren ervaring in zijn professionele netwerk. Hij staat bekend om prestaties, leiderschapskwaliteiten en de geloofwaardigheid en successen die hij in zijn vakgebied heeft opgebouwd. Zoals in alle biografische volumes van Marquis Who's Who, worden geprofileerde personen geselecteerd op basis van de huidige referentiewaarde. Factoren zoals positie, opmerkelijke prestaties, zichtbaarheid en bekendheid in een veld worden allemaal in aanmerking genomen tijdens het selectieproces.

Dr. Richmond is een vaste ingenieur in de lucht- en ruimtevaarttechniek die in 1994 met de organisatie als directeur van engineering bij Brunswick Defense in Costa Mesa, CA, met pensioen ging. Hij was vroeger technisch directeur bij de geavanceerde ontwikkeling van Ford Aerospace gedurende 28 jaar tussen 1959 en 1987, was assistent-groepsleider van luchtvaartprestaties bij Douglas Aircraft Company en was aërodynamicist bij Lockheed Martin Corporation, voorheen bekend als Lockheed Aircraft Company.

Tijdens zijn 42-jarige carrière doceerde dr. Richmond kort als adjunct universitair hoofddocent aan de School of Engineering aan de universiteit van Californië, Irvine, en als onderwijsassistent en onderzoeksassistent aan het California Institute of Technology in Pasadena, CA. Daarnaast bracht hij tijd door als subgroepleider voor de NATO Industrial Advisory Group # 16 in Brussel, België, en voor Shelby American Automobiles in Los Angeles en was hij aerodynamica-consultant bij Douglas Aircraft.

Verantwoordelijk voor het experimenteel aantonen dat de wrijfkracht van de huid op lange, slanke cilinders verschillende keren was dat op Richmond, dr. Richmond ook ongeveer 3700 vlieguren voltooide in de loop van zijn carrière. Als voormalig vlieginstructeur voor het Young Eagles-programma in de leeftijd van 7 tot en met 17, gaf hij het programma tijdens zijn diensttijd als luitenant bij het Aero Squadron van de Orange County Sheriff tussen 1976 en 2012. Hij hoopt door te kunnen vliegen en vliegtuigen te onderhouden in zijn eigen vliegtuig. in de komende jaren.

Bekroond met een vierjarig onderzoekassistentschap door het California Institute of Technology en een tweejarig beurs- en onderwijstehuis van het California Institute of Technology, is Dr. Richmond in tientallen edities van Who's Who in Amerika genoemd, Who's Who in Science en Engineering, Who's Who in Finance en Industry en Who's Who in the World. Een geassocieerde fellow en voorzitter van de Orange County sectie van het American Institute of Aeronautics and Astronautics, hij is ook lid, voormalig president en bestuursvoorzitter van de Veldleeuweriken van Zuid-Californië en lid en voormalig commandant van de Western States Association of Sheriff's Air Squadrons . Hij heeft een Bachelor of Science in werktuigbouwkunde van de University of California, Berkeley, en een Master of Science and Doctor of Philosophy in luchtvaarttechniek van het California Institute of Technology. Lang getrouwd met zijn vrouw Mary Louise Gates sinds 1955, heeft Dr. Richmond twee kinderen.

Als erkenning voor uitstekende bijdragen aan zijn beroep en de gemeenschap van markies Who's Who, is Ronald LeRoy Richmond, Ph.D., opgenomen op de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement-website. Ga naar www.ltachievers.com voor meer informatie over deze eer.

Sinds 1899, toen AN Marquis de eerste editie van Who's Who in America® drukte, heeft Marquis Who's Who® de levens van de meest talentvolle personen en innovators uit elk belangrijk werkveld vastgelegd, waaronder politiek, zaken, medicijnen, recht, onderwijs, kunst, religie en amusement. Vandaag de dag blijft Who's Who in America® een essentiële biografische bron voor duizenden onderzoekers, journalisten, bibliothecarissen en executive search-bedrijven over de hele wereld. Marquis® publiceert nu vele Who's Who-titels, waaronder Who's Who in America®, Who's Who in the World®, Who's Who in American Law®, Who's Who in Medicine and Healthcare®, Who's Who in Science and Engineering®, en Who's Who in Asia®. Marquis®-publicaties kunnen worden bezocht op de officiële website van Marquis Who's Who® op www.marquiswhoswho.com .

Producten