Huis > Kennis > Inhoud
Roeien is een van de watersporten
Jan 25, 2018

Roeien is een van de watersporten. Een of meerdere roeiers die op een boot zitten, gebruiken hun gespierde kracht om de peddels en de peddel als hefbomen te peddelen, zodat de bijboot achter de roeiers rent. Roeisport. Roeien en meer in rivieren en meren en andere natuurlijke wateren.

De oorsprong van het roeien wordt beschouwd als een eenvoudige roeiwedstrijd van de 18e eeuw in Europa, waar de reguliere competitie begon in 1829 en de intercollegiale roeiwedstrijd tussen Oxford University en Cambridge University. Deze traditionele roeiwedstrijd, die elk jaar plaatsvindt op de natuurlijke rivier de Theems, heeft tot nu toe bijna 170 jaar geduurd.

Watersport omvat ook kajakken, kajakken is het gebruik van paddle-vrije peddels in overeenstemming met bepaalde regels om verschillende soorten boten bevorderen van een sport te bevorderen. Kano is verdeeld in hydrostatische kajak en wildwater kajakken, werden vet boot en rubber kajak twee kano gebruikt. Kajakken is een officieel Olympisch evenement met 12 gouden medailles op de Olympische Spelen.

Windsurfen is ook een van de watersporten. Het moderne zeilen van China begon in 1978, de eerste windsurfing van China werd in 1979 in Qingdao Aviation School geboren; om te zeilen is voornamelijk kustprovincies, er zijn een handvol provincies en steden langs de Grote Meren.

Motorboot-watersporten omvatten racen (sport), sport (boten), jachten (boten), motorboten, jetski's, luchtkussenboten, jetboten, elektrische boten en andere sporten.


Producten