Huis > Kennis > Inhoud
Veiligheidsmaatregelen bij snorkelen
Jan 20, 2018

Snorkelen zijn er veel beveiligingsrisico's, zorg ervoor dat u de volgende voorzorgsmaatregelen zorgvuldig leest!


1. Onderstroom en koraal:

Onderstroom is de dodelijkste, elk jaar zijn er studenten gedood (inclusief alle eilanden, van Mauritius tot de Maldiven elk jaar, waarbij Chinees snorkelen is gedood!) ~ Je kunt de onderstroom begrijpen als een zeer sterke stroom, het zal je erbij betrekken. Onder de zee, of laat je wegblijven van de kustlijn! Dus als snorkelen de lokale omgeving moet begrijpen, moeten we kijken naar het logo van het hotel! (Als het gevaar hierboven staat, niet zwemmen, loop dan niet zelf rond, want het lijkt veilig! Als je niet schrijft ... kijk dan op de kaart van het eiland en kijk waar de plaatsen zijn om te snorkelen en kies waar! - of , Op zijn minst een beetje meer mensen kiezen voor een kleine plaats! C ck in de tijd geeft u u een eilandkaart, die gemarkeerd de plaats niet geschikt is, die plaatsen geschikt zijn), Daarnaast moeten studenten meer aandacht besteden aan het regenseizoen , het regenseizoen Wanneer de stroom langer zal zijn! ! Zorg ervoor dat u de herinneringssignalen op het strand ziet, niet blind voor het zeewater!

Naast de onderstroom is de stroom zelf ook erg gevaarlijk, als we meer dan 10 snorkelreizen lezen, zullen we zeker merken dat sommige studenten zeiden dat "... onbewust reizen ver ........ .. Wanhopig ... .. "Dit verhaal is niet vanwege het verschil in fysieke kracht van de protagonist! Is omdat de stroming te sterk is (meestal in het snorkelpunt), hij / zij snorkelt tijdens het kijken naar de vis, het resultaat is ver weg ... Na slechts confrontatiestromen! Oplossing: meerkoppige + flippers ter bevordering van + reddingsvesten.

Koraal laat je het gemakkelijkst pijn doen, dit is gezond verstand, over het algemeen zul je in twee gevallen gewond raken, een is dat je de rots probeert te raken, of je nu omhoog wilt klimmen vanuit de zee, of onbedoeld, je hebt aangeraakt, De hand zal waarschijnlijk worden bekrast, omdat de rotswand een laagje scherpe schaal heeft of wat de zeedieren zijn! Probeer dus niet de steen aan te raken (PS-rots is ofwel scherp, of zo glad, je worstelt ermee). In het andere geval is het water ingetogen, het koraal eronder en je snorkelt omdat het water te licht is en je benen gemakkelijk kunnen worden bekrast door koralen terwijl je hard zwemt of probeert op te staan.


2. Boot en propeller

Deze situatie is wanneer je in een snorkelpunt bent, van de boot bent gesprongen, we moeten geen domme vis zijn die begraven is! Kijk alsjeblieft van tijd tot tijd op om te zien waar de boot is, niet hier om te zeggen dat de boot is weggegaan of ver weg is, en je bent weggegooid, zeggend dat het gemakkelijk is voor de boot om op je zij te drijven en dan je raakt het. Er zijn klasgenoten been was propeller scratch case, let op)


3. Masker en ademhalingsslang

Voordat u het voor de eerste keer gebruikt, moet u het in ondiep water of zelfs in het zwembad van het hotel voelen! Realiseer je niet je eerste keer in de diepe zee! Omdat de meeste van mijn klasgenoten het water begonnen te verstikken omdat ze het niet goed onder de knie hadden, was het gevoel de zee te verstikken te slecht, dus ik moest me aanpassen aan het zoete water! (Masker moet goed brengen, laat het haar niet hangen, hoewel het haar draad goed is, maar maak ook de spiegel in het water).

Voor snorkelen is eilandhuur over het algemeen niet ideaal, dus deze moet hun eigen kopen ~ In feite, ik stel voor dat ze gekocht hebben met het verleden, de juiste maat, maar ook gezondheid, de sleutel is niet duur ~ Je kunt kopen van de lokale grondstof markt, kunt u Van Decathlon kopen, maar ook veel van het eiland (let op: een strandwinkel waar u goederen kunt kopen) winkels aan zee om te kopen. Het verschil zou moeten zijn in het materiaal en de duurzaamheid, als in de afgelopen jaren om naar een eiland tour te gaan, koop dan een goedkoop geen probleem.


Producten