Huis > Kennis > Inhoud
Shorr Packaging komt tegemoet aan groeiende eisen in Los Angeles Area
Jun 25, 2018

LOS ANGELES, CA, 25 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Shorr Packaging Corp. ("Shorr") zal uitbreiden naar een nieuwe locatie op 25 juni, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag in het omliggende gebied van Los Angeles, ten dienste van de behoeften van klanten binnen de gebieden Inland Empire, Los Angeles County, Orange County en San Diego County.

"Om onze efficiëntie te verbeteren en onze producten en diensten aan de groeiende klantenkring in Los Angeles te kunnen leveren, had Shorr een grotere faciliteit nodig", vermeldt Craig Funkhouser, Chief Executive Officer. "De grotere footprint zal ons helpen te investeren in de toekomst van ons bedrijf, terwijl we inspelen op de kansen die we voor ons hebben."

Met de nieuwe locatie op slechts 0,4 mijl van de vorige locatie, zal de gecentraliseerde operatie "Ontario" dichtbij US Route 60 liggen, een belangrijke rijksweg die geschikt is voor oost-west reizen van Californië naar Virginia en Interstate I-10, een essentieel onderdeel van het National Highway-systeem. Ook gunstig gelegen nabij Route 15, strekt een belangrijke noord-zuid snelwegdoorgang zich uit door Nevada, Arizona, Utah, Idaho en Montana naar de Canadese grens. Als een nationaal verpakkingsbedrijf zullen deze gemakkelijke toegangspunten een cruciaal onderdeel van de distributie zijn voor alle Shorr-klanten, -dragers en -leveranciers.

"Shorr Packaging is er trots op onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, dankzij de nieuwe faciliteit kunnen we twee afzonderlijke operaties consolideren en onze klanten met grotere efficiëntie, snelheid en flexibiliteit ondersteunen", aldus Don Herweck, West - Regional Director of Operations. "De gecombineerde kracht van de operationele medewerkers die momenteel op twee locaties werken, zal het team samenbrengen, het grootste gebruik van mankracht creëren en ons toelaten om verder te groeien in de westelijke regio, terwijl we de verwachtingen van onze klanten overtreffen."

Shorr verhuist naar een industrieel bedrijventerrein met een groter gebied van 186.000 vierkante meter, waardoor zowel de kantoor- als de magazijnruimte in totaal met meer dan 60% wordt uitgebreid. Facility maakt gebruik van het nieuwere, duurzame "groene" T8-state-of-the-art magazijnverlichtingssysteem. Alle vereisten voor energie-efficiëntie en toegang voor gehandicapten worden door titel 24 in de staat Californië gehaald. Facility blijft een gegolfd ontwerpcentrum leveren en een Equipment Demo-ruimte toevoegen voor Lantech-, 3M- en Sharp-verpakkingsapparatuur.

"Shorr is zeer verheugd om onze voetafdruk op de markt in Los Angeles uit te breiden", zegt Terence Wilborn, Division Manager. "In de afgelopen 4 jaar hebben we een aanzienlijke groei in de markt gezien van onze huidige en nieuwe klanten. Deze uitbreiding biedt ons de mogelijkheid om oplossingen met een hoge toegevoegde waarde en een hoogstaande service aan onze klanten te blijven bieden."

Deze westkustlocatie markeert de zevende uitbreiding voor Shorr binnen een periode van twee jaar, exclusief de toevoegingen van andere nieuwe gebouwen en uitbreidingen van gebouwen om plaats te maken voor overloop.

Over Shorr Packaging Corp.
Shorr Packaging Corp. is een van de oudste en grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingsmaterialen en -apparatuur in de Verenigde Staten. Shorr Packaging, met hoofdkantoor in Aurora, Illinois, is een 100% eigen bedrijf dat gespecialiseerd is in uitgebreide verpakkingsoplossingen voor bedrijven van elke grootte en branche. Shorr vertegenwoordigt geautomatiseerde uitrustingslijnen van industrieleiders zoals 3M, Lantech, Combi, Sealed Air en Wexxar / BEL die gebruikmaken van de modernste technologie om het hele verpakkingsproces te stroomlijnen. Shorr's brede selectie van verpakkings- en verzendbenodigdheden omvat gegolfde producten, kartonnen sluiting, palleteenheidproducten, beschermende verpakking en flexibele verpakking, plus uitgebreide mogelijkheden voor golfkartonontwerp op maat. Bezoek www.shorr.com voor meer informatie over de verpakkingsoplossingen van Shorr .

Producten