Huis > Kennis > Inhoud
Simplex Americas LLC is verheugd over de toevoeging van de heer Miguel Chorivit aan ons Marine Propulsion Service Team
Jul 02, 2018

FLEMINGTON, NJ, 14 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Miguel, voorheen bij Rolls Royce USA, biedt een uitgebreide en gevarieerde achtergrond in meerdere specialiteiten van Marine Propulsion Systems, waaronder CPP-systemen, stuwraketten, azimuthing stuwraketten, waterjets en bedieningselementen. Hij zal ons goed door de wol geverfde Marine Propulsion Service Team van 18 field service engineers, gevestigd in verschillende belangrijke havens in Noord- en Zuid-Amerika, aanvullen.

Simplex Americas LLC is opgericht in 2003 en is een Marine Propulsion Service Company. Verschillende OEM-systeemleveranciers hebben onze servicetechnici opgeleid tijdens hun loopbaan, wat onze klanten de mogelijkheid biedt om hun voorkeurstechnici voor specifieke projecten te vragen, ongeacht de fabrikant. Onze teams reizen wereldwijd op verzoek van onze klanten. We wonen kleine projecten bij met slechts één man of sturen een team dat in staat is om alle voortstuwingsprojecten voor de gehele reparatieperiode van het schip aan te pakken.

Neem voor meer informatie, inclusief een gedetailleerde lijst van onze serviceaanbiedingen, contact op met:

Service@simplexamericas.com
+ 1-908-237-9099
www.simplexamericas.com

Simplex Americas LLC werd opgericht in 2003 en vertegenwoordigt de belangen van Blohm + Voss Industries exclusief voor Simplex, Simplan, Turbulo-producten in de Verenigde Staten, Canada, Midden-Amerika, het Caribisch gebied en de Zuid-Amerikaanse Pacifische kust. Het bedrijf biedt verkoop, reserveonderdelen, engineering en diensten die allemaal worden gedekt door een netwerk van fabrieksgetrainde specialisten op het gebied van scheepvaart, scheepsbouw en reparatie.

Producten