Huis > Kennis > Inhoud
Snorkelen Opmerking: Snorkelen op Sambo, snorkelen, onderwaterfotografie
Jan 31, 2018

1. Pas op voor zonnebrand. Blootgestelde huid moet gecoat worden met waterbestendig 50 zonnebrandcrème, maar de zonnebrandfunctie is gewoon om je huid te beschermen tegen zonnebrand, zonnebank of onvermijdelijk oh. Als u brons of tarwe wilt bruinen, kunt u olijfolie gebruiken in plaats van zonnebrandcrème, is de zon goed beschermd en heeft olijfolie de rol om de kleur te verdiepen.


2. Snorkel Sambo-vinnen, duikmasker, snorkel Snorkel-saver, vinnen beste set voetjes kopen, geen verstelbare half-voeten kopen. Draag eerst een paar dikke katoenen sokken en draag dan vinnen, dit zal een hoop troost zijn, geen zandkoraal verwonding of verkreukeld zijn. Zwembril kan niet snorkelen. Duikmasker kopen, snorkelen is het beste om droog te kopen, gewone ademslang is moeilijk te gebruiken, gemakkelijk te water. Duiken Snorkelen Sambo is gratis beschikbaar op veel eilanden (je zou dit moeten vragen op het moment van boeken), gemiddelde kwaliteit, zolang je niet aanstootgevend bent voor anderen, ondanks het gebruik. Het is goed voor het uitchecken.


3. Snorkelen let op de trend. Let er niet op, ga te ver stroomafwaarts, denk terug om te zwemmen, het is heel inspannend, dus zorg ervoor dat je de vloedgolf vasthoudt om te voorkomen dat je te ver weg bent van het eiland bij het tij en je veiligheid bedreigt. In het bijzonder, het eiland ligt aan de rand van de geul buiten de atollen, hebben vaak stroomversnellingen, snorkelen moet speciale aandacht besteden!

Producten