Huis > Kennis > Inhoud
Snorkeltochten
Jan 19, 2018

Snorkeltochten

Kijk voor meer snorkeltrips in de toekomst

We zijn altijd op zoek om spannende reizen te maken naar enkele van de beste plekken op aarde, zoals de bovenstaande. Veel van onze lezers zijn op reis gegaan die we hier hebben gedeeld. Als je nog nooit op een van deze reizen bent geweest, kun je een algemeen idee krijgen van enkele soorten avonturen die we hieronder graag willen delen.

Liveaboard snorkeltrips
Er is een wereld van verschil gaande liveaboard trips ontworpen voor snorkelaars, in plaats van een gemengde boot met duikers, omdat de boot meestal gericht is op de duikers, met snorkelaars als een bijzaak. Op een boot die alleen snorkelt, krijgt elke plek die je bezoekt, van afgelegen atollen tot barrièreriffen, ondiep snorkelen op perfecte diepten.

Liveaboard-snorkeltrips hebben meestal een kleine boot die je meerdere keren per dag naar de plekjes van de hoofdboot brengt.

En twee of drie keer per dag snorkelen, op een andere geweldige plek elke keer, voor een week of twee, is echt een geweldige manier om de oceaan te verkennen. Je krijgt zoveel verschillende ecosystemen en soorten vissen en koraalriffen te zien. Het is een heel andere ervaring dan snorkeltrips die een paar uur duren in populaire toeristische gebieden. Dit zijn meer snorkelexpedities.

Meestal zijn dit soort snorkeltrips full-service, waarbij uw eten op u wordt voorbereid, uw kamers worden verzorgd en u alleen maar in het water hoeft te stappen, spoelen en herhalen.

Groep snorkelreizen zijn leuk!

Resort snorkeltrips
Er zijn ook resorts met prachtige huisriffen om te snorkelen en kleine boten die je naar prachtige nabijgelegen snorkelriffen kunnen brengen. Je kunt kiezen of je er elke dag op uit wilt of dicht bij wilt blijven. De beste resorts zijn meestal afgelegen en bevatten enkele maaltijden bij uw verblijf. Deze plekken zorgen ook voor geweldige snorkeltrips.

Snorkelprogramma's zoals deze zijn echter moeilijk te vinden. Maar we hebben een aantal verschillende partners waarmee we dit soort reizen maken. En we zijn van plan in de nabije toekomst op reis te gaan met een aantal nieuwe bedrijven om te zien hoe de service en ervaring eruit zien.

Blijf dus op de hoogte. Meer geweldige snorkeltrips komen eraan!


Producten