Huis > Kennis > Inhoud
Synergi Partners opent nieuw kantoor in Puerto Rico
Aug 07, 2018

FLORENCE, SC, 6 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Synergi Partners, een marktleider op het gebied van fiscale stimuleringsmaatregelen en personeelskredieten, heeft de opening aangekondigd van een nieuw kantoor in Puerto Rico, waar het actief betrokken is bij de ondersteuning van het eiland. economisch herstel na de orkaan. Het nieuwe kantoor is gevestigd in de hoofdstad San Juan van Puerto Rico en zal opereren onder leiding van Synergi Partners Global Benefits Manager Cornelio "CJ" Monjarrez.

De verhuizing zal de Puerto Rico-vestiging van Synergi Partners helpen om zijn betrokkenheid bij de hulpverlening bij orkanen te vergroten en nauwer samen te werken met bedrijven die vorig jaar getroffen zijn door de orkaan Maria en die in aanmerking komen voor het lokale retentie- effect van de orkaan .

"We zijn zeer verheugd om ons kantoor in Puerto Rico te vestigen," zei Jim Brown, CEO van Synergi Partners. "We hebben momenteel vijf accountmanagers en er zijn plannen om in de komende maanden te groeien tot 20. De verwelkoming die we hebben ontvangen van lokale bedrijven was echt fantastisch en we zijn verheugd om onze missie voort te zetten om werkgevers, klein en groot, bij te staan. met het orkaan-reliëfprogramma van Hacienda, "voegde hij eraan toe.

Het retentie-effect van de werknemer op de orkaan werd eerder dit jaar vastgesteld door het Treasury Department van Puerto Rico en goedgekeurd door de Amerikaanse minister van Financiën, met als doel bedrijven te helpen met herstelinspanningen en hen te belonen voor het behoud van lokale werknemers. Synergi Partners heeft nauw samengewerkt met de betrokken instanties om de vereisten en implementatie van het programma te bepalen.

Onder het programma kunnen bedrijven die in aanmerking komen voor het voordeel tot $ 1.920 per in aanmerking komende werknemer ontvangen. Door gebruik te maken van zijn ervaring als beheerder van zakelijke hulpprogramma's van de overheid en een belastingkredietverleningsbedrijf, is Synergi Partners goed gepositioneerd om lokale bedrijven te helpen bij het aanvragen van personeelretentiebudgetten gedurende het hele proces, van orkaaneffectbeoordeling tot aanvraag en uitkeringsbon.

"Synergi Partners heeft een kantoor geopend in Puerto Rico en heeft blijk gegeven van haar inzet voor lokaal personeel en draagt bij aan het economisch herstel van Puerto Rico." De Nationale Puerto Ricaanse Kamer van Koophandel is er trots op Synergi te helpen bij het navigeren door het zakelijke landschap in Puerto Rico, "zegt Jorge Salichs, Senior juridisch adviseur van de nationale Puerto Ricaanse Kamer van Koophandel. Hij voegde hieraan toe: "We zijn verheugd om samen te werken met zakelijke partners zoals Synergi Partners PR, omdat we volledig geloven dat het herstel van Puerto Rico vooral te danken is aan een bloeiende zakelijke omgeving.De inspanningen om bedrijven van elke omvang te helpen hun gekwalificeerde werknemersretentievoordelen te maximaliseren, brengen ongelooflijke waarde met zich mee. onze leden en lokale werkgevers. "

Bezoek www.synergipartners.com voor meer informatie over Synergi Partners en haar werk in Puerto Rico .

Over Synergi Partners:

Bestaande uit belastingkrediet-veteranen met jarenlange ervaring ten dienste van klanten van elke omvang en in vrijwel alle sectoren, is Synergi Partners gespecialiseerd in het helpen van werkgevers om te profiteren van federale en staatsbelastingskredietprogramma's, evenals stimuleringsmaatregelen voor rampenpreventie en belastingkredieten voor onderzoek en ontwikkeling.

Met een directieteam bestaande uit thought leaders die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de incentivesector, is het belangrijkste doel van Synergi Partners om de beste service te bieden die beschikbaar is om maximale waarde voor haar klanten te bereiken.

Producten