Huis > Kennis > Inhoud
De 6e jaarlijkse conferentie voor jonge leiders op het Georgia International Convention Centre van 2-4 augustus 2018
Jul 20, 2018

ATLANTA, GA, 29 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - De 6e jaarlijkse conferentie voor jonge leiders vindt plaats van 2-4 augustus 2018 in het Georgia International Convention Center. De conferentie brengt een line-up met invloeden van verschillende generaties, achtergronden en denkscholen. De dynamische sprekers zullen Grammy award winnaars, mega pastors, internationale best verkopende auteurs, selfmade multi miljonairs, corporate executives en vele andere industrieleiders omvatten.

Het algemene doel van de Young Leaders Conference is om een generatie te bekrachtigen op het gebied van Ministry, Media en Marketplace, door middel van tot nadenken stemmende, creatieve, levensveranderende evenementen en middelen. Het evenement bevat algemene sessies, breakout-sessies, exposanten en een bedrijfspaviljoen met producten en services die ontworpen zijn om aanwezigen te helpen groeien in elk aspect van hun persoonlijke en zakelijke leven.

De Young Leaders Conference wordt georganiseerd door visionair Mark Moore Jr. Hij is de CEO en oprichter van The Moore Group Enterprises waaronder Mark met succes Young Leader retreats en conferenties heeft georganiseerd met registranten uit de VS, Canada, de Bahama's, Afrika, Europa en het Midden-Oosten.

"Een van de belangrijkste componenten van de zesde jaarlijkse conferentie van de Young Leaders Conference gaat over het samenbrengen van duizenden boeiende, enthousiaste visionairen die het concept van samenwerking en samenwerking begrijpen.Er worden sterke partnerschappen en relaties gevormd via deze megaconferentie.We zijn echt gezegend. moedig iedereen aan zich aan te melden. " verklaarde dominee Mark Moore.

Terwijl de conferentie de nadruk legt op bediening, media en de markt, zullen er 6 unieke nummers zijn die de diversiteit van het publiek weerspiegelen. De tracks bevatten Pastors / Preachers, Ondernemers, Singles, Creative, Women In Ministry en Ministry Families. Elke track biedt 6 sessies verspreid over de loop van de 3 dagen.

De Young Leaders Conference-sponsors en -supporters zijn onder meer Apple, The Marriott Hotel, Godiva, Delta Airlines, Tiffany & Co, Compassion International, Faithlife en vele anderen. Ga naar www.ExploreYLC.com voor meer informatie over hoe u zich als registrant en / of zakelijke exposant kunt aanmelden .

Over Young Leaders Conference

De Young Leaders Conference is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in Atlanta, Georgia. Ga voor meer informatie naar www.ExploreYLC.com

Producten