Huis > Kennis > Inhoud
De enkel is een goede helper om te snorkelen
Apr 25, 2018

De enkel is een goede helper om te snorkelen. Hiermee zal snorkelen je veel besparen als je zwemt. Het grote gedeelte van de enkel kan een krachtige drijvende kracht zijn en het is gemakkelijk om water te gebruiken om zwemmen te bevorderen. Het is erg arbeidsbesparend. Sommige mensen zullen vragen: "Ik heb een zwemtechniek is een voedsel, het is noodzakelijk om enkels te dragen?" Of het nu om enkels en zwemvaardigheden gaat, niets om te doen, vooral om persoonlijke behoeften te zien, je kunt de situatie ook in combinatie met het snorkelgebied bepalen. Sommige fouten hebben weerstand tegen waterstroming en ze zullen moeite hebben om te zwemmen. Dus professionals dragen over het algemeen hun enkels en maken foto's met hun enkels. Ze hebben het gevoel dat ze er professioneel uitzien.

De dagelijkse verschijningssnelheid van een enkel is echt niet hoog. Als u geen professionele behoeften hebt, hoeft u het niet zelf te kopen. In eigen land is het een goede zaak om een geschikte te huren.

Watersporters bieden over het algemeen gratis trappen naar klanten. Vaak worden middelgrote pedalen gebruikt. Draag na het dragen van je enkels en het lopen op het land en op een boot achteruit om te voorkomen dat ze op eigen benen struikelen. Middelgrote zwemvliezen zijn meer geschikt voor volwassenen en schoenen met een korte poten zijn geschikt voor beginners of kinderen.


Producten