Huis > Kennis > Inhoud
De beste dingen over Full Face Snorkel-maskers
May 31, 2018

De beste dingen over Full Face Snorkel-maskers

Er zijn veel goede redenen om van snorkelmaskers voor het hele gezicht te houden. Als je eenmaal een snorkelmasker voor een volledig gezicht hebt geprobeerd, wil je nooit meer terug naar een conventioneel masker en mondstuk.

Er is geen omslachtig mondstuk of kokhalzen met de volgelaatsmaskers en hun ontwerp maakt het gemakkelijk en natuurlijk om door je neus en mond te ademen wanneer je onder water gaat.

Als je last hebt van kaakmoeheid of problemen hebt met je gebit, zul je de pijn kennen die ontstaat na een uur of wat vastklemmen op een mondstuk. Er is geen kaakmoeheid (of pijnlijke tanden), zelfs niet na uren snorkelen met een volgelaats snorkelmasker.

De meeste goed ontworpen snorkelmaskers voor het volledige gezicht hebben een ademhalingskamer die losstaat van het kijkgedeelte. In de meeste kwaliteitsmaskers elimineert dit, of vermindert het aanzienlijk het condenseren.

Het gezichtsveld in de nieuwe volgelaatsmaskers is ongeëvenaard. Sommige mensen voelen zich een beetje claustrofobisch met traditionele maskers, vooral met degenen die zwarte siliconen of rubberen rokken hebben. Volledig gezichtsmasker met snorkelmaskers opent de onderwaterwereld helemaal.

Er komt geen water in de snorkel dankzij een drijfsysteem met een kogel in de snorkel. De vlotter gaat omhoog in het stopgedeelte van de snorkel terwijl u onder water gaat, waardoor er geen water meer binnen kan komen . Als er water in de buis komt, wordt het naar beneden gekanaliseerd langs elke kant van het masker naar de kin. Deze wordt vervolgens door een klep afgevoerd zodra u uw hoofd boven water heft.


Producten