Huis > Kennis > Inhoud
Het grootste gevaar voor snorkelaars zijn kleine jachten en speedboten.
Jan 29, 2018

Het grootste gevaar voor snorkelaars zijn kleine jachten en speedboten. Snorkelen wordt vaak onderwater begraven, alleen hun beademingsslang op het water. Terwijl deze schepen rondvaren waar snorkelaars snorkelen, bestaat de mogelijkheid van aanvaringen. Zeilers en surfers zijn ook gevaarlijk omdat hun rijsysteem zo stil is dat de snorkel misschien niet weet dat ze in de buurt zijn, in tegenstelling tot het geluid van een motorboot die ver onder water kan reizen. Snorkelen kan worden geraakt door deze boten. Slechts een paar plaatsen scheiden de snorkelaars van deze boten, dus snorkelaars moeten felgekleurde en reflecterende kleding dragen en deze gemakkelijk markeren voor boten en anderen om te zien.

De achterkant van een snorkel kan lang verbranden, maar hij merkt het zelf niet. Draag de juiste kleding om jezelf te beschermen tegen zonnebrand.

Uitdroging is een ander gevaar. Daarom wordt aanbevolen om te snorkelen veel water te drinken, vooral als hij van plan is om te snorkelen voor een lange tijd. Drinkwater kan spasmen voorkomen.

Snorkelen kan optreden hyperventilatie syndroom, wat leidt tot ondiepe watershock. Snorkelen met leeftijdsgenoten kan helpen om deze situatie te voorkomen.

Snorkelen bij koraalriffen zorgt ervoor dat je de koralen en de giftige wezens die daar leven niet aanraakt, en snorkelaars hier moeten handschoenen dragen en voorzichtig zijn. Schoenen en vinnen zijn vooral handig op ondiepe riffen, waar snorkelaars ze kunnen dragen tot in de diepte.

Omwille van ecologische bescherming, moet koraal ook worden vermeden om te voorkomen dat ze worden beschadigd.


Producten