Huis > Kennis > Inhoud
Het Connectivity Center gericht op beveiliging van computersystemen
Oct 23, 2018
HUNTSVILLE, AL, 22 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Computersysteembeveiliging vraagt om het beschermen van software en hardware tegen schade, diefstal, contaminatie en de verkeerde richting of verstoring van de vitale functies die onze informatiesystemen uitvoeren. Helaas hebben de meeste organisaties de voordeur van cybersecurity niet alleen ontgrendeld, maar ook wijd open gelaten.

Waarom is dit een probleem? Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat de meeste werknemers niet zullen aarzelen om ongeïdentificeerde USB-sticks en opslagapparaten te gebruiken, zowel thuis als op het werk. Nog gebruikelijker is de frequentie waarmee werknemers bedrijfs-USB-poorten gebruiken om hun smartphones op te laden - bedrijven blootstellen aan de malware en virussen die deze telefoons bevatten.

Eén studie toonde aan dat de eerste "gevonden" flashdrive binnen enkele minuten was aangesloten en dat het gebruik van de beplante flash-drives meer dan 100% was. Met andere woorden, niet alleen alle onderzoeksmallen werden gebruikt in het datasysteem van het bureau, maar veel werden meer dan eens gebruikt.

De kritieke kloof in de beveiliging van computersystemen aanpakken

Wat steeds duidelijker wordt, is de noodzaak om de fysieke sector van de beveiligingsomtrek van het computersysteem te verdedigen. Maar hoe en waar kunt u deze kritieke leemte in de beveiliging van computersystemen aanpakken?

Het Connectivity Center biedt een scala aan producten die organisaties helpen de voordeur van cyberbeveiliging te barricaderen, en deze producten zijn vandaag beschikbaar. De honderden beveiligingsoplossingen voor computersystemen omvatten de Smart Keeper-collectie van computer- en laptopbeveiligingsapparaten die de USB-poorten beschermen waar enkele van de grootste, meest historische cyberaanvallen werden gepleegd, en waar zelfs incidentele besmetting ergens om het uur plaatsvindt. elke dag.

De Link Lock-connectoren en de Link Lock Hub dienen niet alleen als veilige USB-verbindingen, maar vergrendelen ook uw apparaten zodat ze niet zonder geautoriseerde toegang kunnen worden verwijderd. De Link Lock Hub is beveiligd met behulp van een Smart Keeper USB Port Lock Professional in combinatie met een Smart Keeper USB Port Lock Key .

Over het Connectivity Center

Het Connectivity Center is een leverancier van enkele van de toonaangevende fysieke cyberbeveiligings- en AV-verbindingstechnologieën. Het bedrijf is vooral bekend om zijn Smart Keeper-serie - een portfolio van fysieke gegevensbeveiligingsproducten. Het merk Connectivity Center is trots op kwaliteit, waarde, variëteit en veelzijdigheid. We willen een one-stop-shop zijn voor de meeste van uw connectiviteitsbehoeften en we houden ervan onze partners in deze zich ontwikkelende industrie van dienst te zijn.
Producten