Huis > Kennis > Inhoud
Het Connectivity Center introduceert Smart Keeper Computer- en laptopbeveiliging
Sep 26, 2018
HUNTSVILLE, AL, 26 september, 2018/24-7PressRelease / - Voor bedrijven die hun vitale gegevens en informatiesystemen willen beschermen tegen hacking, besmetting of malware, heeft de Smart Keeper-lijn van apparaten van Connectivity Center een plaats verdiend bovenaan de lijst. de grafiek. In een poging meer dan alleen gegevens te beschermen, biedt The Connectivity Center nu Smart Keeper computer- en laptopbeveiligingsbeveiliging .

Smart Keeper pc-vergrendeling voor desktops en laptops

Het Smart Keeper-pc-slot voorkomt op effectieve wijze bureaubladtoegang door de desktopcomputer te vergrendelen met behulp van de bestaande schroef van het bureaubladpaneel. Gebruikers verwijderen eenvoudigweg de schroef op het bureaubladpaneel, bevestigen het Smart Keeper PC-slotontvangersectie en plaatsen de schroef terug. Met het apparaat op zijn plaats kan het bureaublad worden vergrendeld met een sleutel of een combinatie die kan worden aangepast aan de eigen specificaties van het bedrijf. Met ongeautoriseerde toegang die dus wordt geweigerd, kan de desktop worden vastgemaakt aan een permanente armatuur, met behulp van de meegeleverde kabel.

Voor de laptops die op de huidige werkplek zo vaak voorkomen, zelfs op vaste werkstations, biedt The Connectivity Center Smart Keeper computer- en laptopbeveiliging in de vorm van de Smart Keeper-laptopvergrendeling en tetherkabel . Het laptopslot biedt het extra voordeel van het blokkeren van een USB-poort, terwijl het zijn taak is om de laptop zelf tegen diefstal te beschermen.

Beveiligd met een viercijferige combinatie kan het slot worden ingesteld volgens de specificaties van het bedrijf. De laptop kan vervolgens aan een vaste kantoorfunctie worden gekoppeld en kan niet worden verwijderd zonder de USB-poort waarop deze is aangesloten ernstig te beschadigen. Een enorme ervaring leert dat dieven zullen gaan waar het gemakkelijker is, wanneer ze worden geconfronteerd met een tijdrovend en destructief obstakel zoals dit.

Ook de perimeter beveiligen

De volledige lijn Smart Keeper-computer en laptopbeveiligingsbeveiliging van het Connectivity Center biedt krachtige opties om computers op de werkplek te houden, maar gaat ook exponentieel verder dan dat. Het Connectivity Center biedt ook een reeks netwerkbeveiligingsbeveiligingsapparaten die computers en netwerken beschermen tegen virussen en malware die kunnen binnendringen via de open en onbeschermde USB-poorten van een computer.

De kern van dit systeem is de Smart Keeper Link Lock Hub , geconfigureerd als een veilige nexus voor de componenten en randapparatuur die een standaardwerkstation bevolken. De hub herbergt een beveiligde USB-poort met vier poorten in een discrete, elegante behuizing die ook dienst doet als verbinding voor verbindingen, waardoor alleen geautoriseerde toegang mogelijk is. In een werkstationomgeving is de Smart Keeper Link-slotnaaf meestal verbonden met de CPU van het station met een Smart Keeper-verbindingsvergrendeling die voorkomt dat deze wordt losgekoppeld - of een andere USB-aansluiting wordt geplaatst - behalve door geautoriseerde supervisie.

De hub is beveiligd met behulp van een Smart Keeper USB Port Lock Professional in combinatie met een Smart Keeper USB Port Lock Key . De Professional Series-sleutel bestaat uit een ergonomische, intrekbare behuizing met antistatische rubberen handgreep, LED-lamp voor slecht zichtbare werkplekken en dubbele oprolmechanismen - hoofd- en periferie - voor het bereiken van poortvergrendelingen in kleine ruimtes. De sleutelpatronen worden strikt gecontroleerd, maar er kunnen dubbele sleutels worden besteld in overeenstemming met de eigen beveiligingsautorisatiestructuur van een organisatie.

Over het Connectivity Center

Het Connectivity Center is een leverancier van enkele van de toonaangevende fysieke cyberbeveiligings- en AV-verbindingstechnologieën. Het bedrijf is vooral bekend om zijn Smart Keeper-serie - een portfolio van fysieke gegevensbeveiligingsproducten. Het merk Connectivity Center is trots op kwaliteit, waarde, variëteit en veelzijdigheid. We willen een one-stop-shop zijn voor de meeste van uw connectiviteitsbehoeften en we houden ervan onze partners in deze zich ontwikkelende industrie van dienst te zijn.
Producten