Huis > Kennis > Inhoud
Het verschil tussen een semi-droge en een volledig gedroogde duikspiegel
Nov 09, 2017

Natte soort:

In feite is een pijp plus een mond, water moet een zwemmer uit de lucht zijn die eruit springt, zo'n eenvoudige beademingsbuis voor zwemvaardigheden en studie van het snorkelen is niet moeilijk, maar voor beginners is het zeer waarschijnlijk niet mogelijk om de buis waternevel schoon en water in te ademen.

Semi-droog type:

Het is in de voorkant van de mond heeft een klep om water in de mond te voorkomen, maar er is nog steeds water in de buis, een beetje ademhaling ademen, maar in het duiken voorbij de diepte van de ademhalingsslang, kan water direct in de mond, is de meest eenvoudig om te beginnen beginners apparatuur.

Volledig droog type:

Het hele droge type bevindt zich in de buis voordat de klep alleen is uitgezet, houd de pijp niet water. behoort tot de betere ademhalingsslang, aan de bovenkant van de buisinlaat, voeg een eenrichtingsinlaatklep toe, we noemen het allemaal droge ademhalingsslang, omdat er een terugslagklep is, zelfs als de pijp hele wortel in het water, zal niet water geven. Echter, meer dan één onderdeel, de weerstand van de zuigkracht is zeker iets groter. De bovenkant van de actieve zwevende klep, zodra het water op het punt staat om de beademingsbuis te verdrinken, zal de klep te wijten zijn aan het drijfvermogen en het mondstuk sluiten om water te voorkomen.


Producten