Huis > Kennis > Inhoud
De rol van vinnen
Nov 09, 2017

Over het algemeen kunnen vinnen helpen de flexibiliteit van de enkel te vergroten, de lengte van de benen en voeten te verlengen, de algehele groei van het effect van de onderste ledematen maakt de zwemmer efficiënter water. Met zeer weinig kracht kunnen de vinnen worden vergroot en de snelheid zeer snel verbeteren. Flippers kunnen zwemmers helpen hun interesse in zwemmen te vergroten en te genieten van een duik in het water. Vinnen helpen de beenkracht en -vaardigheden van freestyle en rugslag verbeteren, waardoor de golven van schoolslag en vlinderslagen worden geleerd.

Ongeacht welke vinnen, de rol van de volgende zijn veel voorkomend:

1. De vinnen vergroten de kromming van de enkel, verbeteren de flexibiliteit van de enkel en de flexibiliteit van de voetpols is een van de sleutelfactoren voor het hoge rendement en lage waterniveau.

2. Vinnen kunnen het lichaam doen zinken, het gevoel van beter water in de benen dan de zwakkere zwemmers, hoe hoger de lichaamshouding en het vermogen om sneller in het water te zwemmen maakt ze extreem opgewonden, verhoogt hun interesse in zwemmen, en is ook een langzame zwemmer ondergedompeld in snel zwemmen.

3. Het dragen van zwemvliezen voor hoge intensiteit en lange training kan de sterkte van de beenspieren verbeteren en het uithoudingsvermogen van het been verbeteren. Laat zwemmers meer calorieën consumeren en activeer meer spiergroepen om deel te nemen aan de oefening.


Producten