Huis > Kennis > Inhoud
Dingen die u moet weten voordat u een volledig gezichtsmasker koopt
May 31, 2018

Dingen die u moet weten voordat u een volledig gezichtsmasker koopt

Deze maskers kunnen even wennen zijn bij het overschakelen van traditionele maskers en snorkels. Volgelaats-snorkels zijn niet bedoeld om baantjes te trekken of om snel te snorkelen. Ze zijn voor ontspannen snorkelen op het wateroppervlak in relatief rustig water. Als je op zoek bent naar een zwem snorkel, kijk dan hier eens naar.

Net als bij conventionele maskers gaat er wat water in de snorkel als u te ver naar voren leunt. Het vlottersysteem werkt alleen wanneer het snorkel in een verticale positie staat. Er kan water in de snorkel komen als u probeert een duik of eenduikduik te maken.

Deze zijn niet ontworpen voor vrij duiken of duiken . Je kunt niet gelijkmaken met een snorkelmasker met volledig gezicht. Deze zijn niet bedoeld om te duiken tot een diepte van 10 voet (3 meter). Het luchtvolume in de kamer zorgt ervoor dat deze zich ongemakkelijk voelen onder deze diepte.

Baarden zullen ervoor zorgen dat er water in het masker komt. Dit geldt voor zowel traditionele maskers als snorkelmaskers voor volledig gezicht. Baarden maken kleine ruimtes waardoor water langzaam naar binnen kan sijpelen.

Elke lange haar of pony gevangen tussen de siliconen van het masker en je huid laat water langzaam in het masker sijpelen. Zorg ervoor dat lang haar volledig uit uw gezicht is verwijderd voordat u het masker opzet.


Producten