Huis > Kennis > Inhoud
Tracee Ellis Ross aangekondigd als Keynote-spreker bij Fairfield County's Community Foundation's Fonds voor de jaarlijkse lunch van vrouwen en meisjes op 4 april 2019
Oct 16, 2018
NORWALK, CT, 15 oktober, 2018/24-7PressRelease / - Direct uit het midden van de scène als de gastheer van de recente American Music Awards op de cover van het In Style-magazine van november en de seizoenspremière van ABC's 'black • ish' , werd het aangekondigd vandaag zal Tracee Ellis Ross, prijswinnende actrice, producer en activist, als hoofdspreker optreden tijdens het Fairfield County Community Fund Foundation's Fund for Women & Girls Annual Luncheon 2019. Dit langverwachte evenement vindt plaats op 4 april 2019 in het Hyatt Regency in Greenwich, Connecticut. Het 2018-evenement, met Billie Jean King en bijgewoond door meer dan 800 supporters, bracht meer dan $ 700.000 op.

Als invloedrijke stem in het moderne gesprek over gelijkheid, respect en gevoel in je huid, is Ross de ster van de veelgeprezen, door Emmy genomineerde ABC comedy-serie, 'black • ish' , die aan zijn vijfde seizoen begint. Voor haar rol als Rainbow Johnson ontving ze de Golden Globe Award 2017 en is ze driemaal de NAACP Image Award-winnaar. Ross is mede-oprichter van Time's Up, de beweging gestart door een groep van meer dan 300 vrouwen in Hollywood om veiligheid en rechtvaardigheid op de werkplek te creëren. Het werd gecreëerd rond het uitgangspunt dat elk mens recht op de kost verdient te verdienen en voor zichzelf en hun gezinnen te zorgen, vrij van de belemmeringen van seksuele intimidatie, aanranding en discriminatie.

"We zijn vereerd en opgetogen om Tracee Ellis Ross als keynote spreker te verwelkomen en als activist gebruikt Ross haar stem, platform en sociale invloed om een belangrijke boodschap van gelijkheid, inclusiviteit en acceptatie te verspreiden die aansluit bij onze kernwaarden en missie, "zei Tricia Hyacinth, directeur van het Community Foundation Fund for Women & Girls van Fairfield County. "We kijken uit naar deze bijeenkomst van vrienden en supporters, zowel nieuw als bestaand, die op 4 april bij ons zullen zijn om meer te weten te komen over onze impact en toewijding bij het aanpakken van complexe problemen waarmee vrouwen en meisjes in onze regio worden geconfronteerd," besloot ze.

Het grootste vrouwenfonds in New England, Fairfield County's Fundament Fund for Women & Girls heeft het leven van duizenden vrouwen verbeterd, terwijl ze hun families, de volgende generatie en de hele gemeenschap hebben versterkt. In de loop der jaren heeft het Fonds voor Vrouwen en Meisjes bijna $ 6,5 miljoen geïnvesteerd in duurzame oplossingen om ervoor te zorgen dat alle vrouwen en meisjes in Fairfield County economisch veilig, gezond en veilig zijn. Vorige maand smeedde het Fonds voor vrouwen en meisjes, via een hernieuwbare subsidie van in totaal $ 100.000, een innovatieve samenwerking met vijf lokale non-profitorganisaties om seksueel geweld in Fairfield County te bestrijden. De Seksuele Geweldspreventie Collaborative brengt een groep van deskundigen op het gebied van aanranding en huiselijk geweld samen om zich te concentreren op het maken van een landelijke impact en richt momenteel hun aandacht op jeugd sporten.

De jaarlijkse lunch trekt honderden supporters uit heel Fairfield County, over Connecticut en daarbuiten. Eerdere keynote sprekers zijn: Billie Jean King, Abby Wambach, wijlen Dr. Maya Angelou, Geena Davis, Dr. Madeleine Albright, Soledad O'Brien en Gloria Steinem.

Sponsoringinformatie is beschikbaar door een e-mail te sturen naar Rebecca Mandell, Development Senior Associate op RMandell@fccfoundation.org of om 203.750 te bellen. 3200. Tickets gaan officieel in de verkoop op 2 januari 2019. Om uw plannen van te voren te maken, vindt u hier kaartinformatie voor het Community Fund Foundation for Women & Girls van het jaarlijkse Luncheon Fairfield County.

Over de Community Foundation van Fairfield County
Fairfield County's Community Foundation promoot filantropie als een middel om verandering te creëren in Fairfield County, met de nadruk op innovatieve en gezamenlijke oplossingen voor kritieke problemen die van invloed zijn op de gemeenschap. Individuen, families, bedrijven en organisaties kunnen charitatieve fondsen opzetten of bijdragen aan bestaande fondsen. De Community Foundation voldoet aan de nationale normen van de Council on Foundations en heeft meer dan $ 220 miljoen aan subsidies aan non-profitorganisaties in Fairfield County en daarbuiten toegekend. Als vertrouwde non-profitpartner en thought leader brengt de Community Foundation van Fairfield County gemeenschapsorganisatoren, bedrijfsexperts en filantropen samen om de opportunity gap te dichten. Ons doel is om een vitale en inclusieve gemeenschap te creëren, waar elk individu de mogelijkheid heeft om te gedijen. Meer informatie op fccfoundation.org en volg ons op Facebook , Twitter en LinkedIN .

Over het fonds voor vrouwen en meisjes van Fairfield County's Community Foundation
Het Fonds voor vrouwen en meisjes, een speciaal belangenfonds van de Community Foundation van Fairfield County, is het grootste vrouwenfonds in New England. Onze missie is om filantropen te betrekken en te investeren in duurzame oplossingen die leiden tot economisch veilige en gezonde vrouwen en meisjes in heel Fairfield County. Sinds 1998 heeft The Fund meer dan $ 6,5 miljoen aan subsidies geïnvesteerd in programma's ten behoeve van vrouwen van 5 tot 90 jaar. Het Fonds maakt deel uit van het wereldwijde Women's Funding Network. Lees meer over FCCF's Fonds voor vrouwen en meisjes op fccfoundation.org/fwg en volg dit op Facebook en Twitter .
Producten