Huis > Kennis > Inhoud
We Talk Chalk kondigt 3D Street Painting Studio / Gallery aan in Downtown Las Vegas Arts District
Jul 06, 2018

LAS VEGAS, NV, 21 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - We Talk Chalk, internationaal befaamd om zijn bekroonde, interactieve 3D-straatschilderingen, is verheugd de opening aan te kondigen van een speciale galerij en studio in de binnenstad van Las Vegas. wijk.

De locatie zal het werk van gouden medaillekunstenaar Melanie Stimmell bevatten, de enige vrouw die ooit de felbegeerde titel van 'maestra madonnara' in twee landen heeft gehouden. Het werk van Stimmell en haar team zal ter plaatse beschikbaar zijn in een interactief formaat zodat bezoekers kunnen poseren en gratis foto's kunnen maken. Stimmell zelf zal ook een aantal dagen per week werken vanaf de locatie, en bezoekers zijn vrij om straatverf en krijtbenodigdheden van professionele kwaliteit te kopen om thuis hun eigen meesterwerken te maken! Kunstprenten uit Stimmell's uitgebreide portfolio zullen ook te koop zijn.

Remco Van Latum, Managing Director bij We Talk Chalk: "Al jaren heeft We Talk Chalk de wereld rondgereisd om deel te nemen aan straatschilderfestivals, een elite clientèle te bedienen en kijkers te verrassen met het werk van Melanie. Met de opening van onze nieuwe studio en galerij, we zijn verheugd om een artistiek hoofdkantoor op te zetten dat Las Vegas en zijn bezoekers nog vele jaren van dienst zal zijn. "

De studio / galerij is de hele week open voor het publiek, van 9.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis voor volwassenen en kinderen. Adres: 1301 S Commerce St, Las Vegas, NV 89102

Over We Talk Chalk

Met zijn ongeëvenaarde collectie van gouden medaille-kunstenaars, vaste kunstprofessoren en marketingvisionairs is We Talk Chalk snel opgeklommen naar de plek van 's werelds meest gevierde aanbieders van visuele oplossingen - in nauwe samenwerking met ondernemingen zoals Toyota, The Hershey Company, McDonald's, Caesars Entertainment en Verizon. Neem voor meer informatie over We Talk Chalk contact op met Remco van Latum via een van de bovengenoemde kanalen.

Producten