Huis > Kennis > Inhoud
Hoe zit het met echt laag geprijsde volgelaats-snorkels
Feb 24, 2018

Hoe zit het met echt laag geprijsde volgelaats-snorkels?

Net als traditionele snorkelmaskers hebben veel van de goedkopere merken hun nadelen.

Veel goedkopere merken zullen niet zo lang meegaan als een volgelaatsmasker van hoge kwaliteit. Als het materiaal van slechte kwaliteit is, zal de pasvorm van de siliconen (of plastic) rok die de verzegeling met je gezicht creëert niet zo goed zijn. Dit veroorzaakt lekken, condens en frustratie.

Minder flexibel materiaal betekent dat u de riemen zo moet aanpassen dat ze super strak zijn, alleen maar om een verzegeling te creëren die gelijk is aan een kwaliteitsmasker met een zachtere siliconen rok. Dit zorgt voor extra druk op je voorhoofd, wangen en de brug van je neus, waardoor het erg ongemakkelijk is om te dragen.

Een ander veel voorkomend probleem met sommige van de goedkopere maskers is dat de bal-vlotter kan vast komen te zitten in het snorkelstuk waardoor de luchtstroming stopt.

Er zijn ook goedkope versies met de woorden Easybreath, of 180 zeezicht of panoramisch in hun branding in een poging om geld in te zamelen voor de bekendere merken. Deze worden allemaal geïmporteerd uit China en gemaakt met materialen van mindere kwaliteit. De meeste zijn niet goed gemaakt en zullen nevelen, lekken en uit elkaar vallen.

Als u wat dieper ingaat op hun beoordelingen, zult u klachten tegenkomen over hoe het goedkope volgelaatsmasker niet aan de verwachtingen voldoet.


Producten