Huis > Kennis > Inhoud
Wat is de prijs van een 1-karaats diamant, GLITZKOIN biedt advies
Sep 13, 2018
KUALA LUMPUR, MALEISIË, 12 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Eén karaatsdiamant is enorm populair, het is daarom geen verrassing dat kopers blijven zoeken naar de prijs van een diamant van 1 karaat. Zonder een lijst met diamantprijzen op te dringen, suggereert dit rapport een van de beste manieren om de prijs van een diamant te krijgen.

Hoewel diamanten prijslijsten de meest gebruikelijke bron voor het controleren van de prijs van diamanten zijn, is deze praktijk verouderd en ook vrij onbetrouwbaar. De meeste diamant- en juwelierszaken publiceren hun eigen diamantprijslijsten, maar de verstrekte informatie zou duidelijk bevooroordeeld zijn ten gunste van hun bedrijf.

De beste manier om een prijsraming te krijgen voor een diamant van één karaat is om gebruik te maken van een betrouwbare diamantprijscalculator. We zouden de GLITZKOIN Diamond Price Estimator (DPE) als een voorbeeld kunnen nemen en het concept kunnen uitleggen. Om te beginnen is deze prijsschatting of calculator een uitloper van de binnenkort te lanceren DiaEx Diamond Exchange. Het platform is geconfigureerd om zowel B2B- als B2C-transacties af te handelen. Deelnemers handelen op het platform zonder tussenpersonen en makelaars.

De Diamond Price Calculator is nu beschikbaar en klaar voor gebruik. De handige tool legt de trends in diamantprijzen vast van internationale markten over de hele wereld. Complexe algoritmen crunch de gegevens en bieden een schatting van de marktprijs met een nauwkeurigheid van +/- 15%. Kopers en verkopers van diamanten die dit hulpprogramma gebruiken, zijn niet verplicht om op de DiaEx te handelen en gebruikers betalen niets om het te gebruiken.

Om een prijsraming van een diamant van 1 karaat te krijgen, moet de gebruiker de 4c-parameters van de steen invoeren. Deze omvatten de kleur, helderheid, snit en karaat (gewicht) van de diamant die wordt ondervraagd. Deze informatie is van cruciaal belang, omdat de parameters een grote invloed hebben op de prijs van de diamant. De meeste diamantaankopen worden gedaan in het middelste bereik. Kleur zou bijvoorbeeld in het GJ-bereik kunnen zijn, de helderheid dichtbij VS2 en de snede zou 'Goed' kunnen zijn. Als u specifieke 4c-parameters in gedachten hebt, selecteert u die in de vervolgkeuzemenu's van DPE.

De volgende stap na het krijgen van een betrouwbare schatting van de prijs, voor een diamant van één karaat is het zoeken naar het eigenlijke stuk. Conventionele diamanthandel wordt gedomineerd door tussenpersonen, dit heeft tot gevolg dat de prijs wordt opgedreven met meerdere tussenmarges. Helaas is dit de manier waarop de diamantindustrie al decennia opereert. Dit is ook wat geïnspireerde diamanten veteraan en GLITZKOIN CEO, Navneet Goenka om het op blockchain gebaseerde project te lanceren. Het doel is om de efficiëntie en marktomvang voor de $ 90 miljard industrie te verbeteren.

GLITZKOIN met zijn binnenkort te verschijnen DiaEx Diamond Exchange, biedt een uitstekend alternatief voor het kopen en verkopen van diamanten. Gebaseerd op de nieuwste blockchain-technologie, laat de uitwisseling toe dat de handel wordt uitgevoerd zonder de aanwezigheid van tussenpersonen. Authentieke gecertificeerde diamanten worden vermeld op de beurs, potentiële kopers van over de hele wereld kunnen direct transacties uitvoeren op het DiaEx-platform. Het GLITZKOIN GTN crypto-token wordt gebruikt om handelsgerelateerde betalingen op de DiaEx te verrekenen.

Diamanten zijn dure stenen en maten die één karaat en hoger zijn, een hoge prijs hebben. Het is belangrijk om vooraf een idee van de prijs te hebben, een diamant te kopen. De GLITZKOIN Diamond Price Estimator is gratis beschikbaar voor alle kopers en verkopers van diamant. Gebruikers zijn niet verplicht om diamanten te kopen of verkopen op de DiaEx. De tariferingstool zou nuttig zijn voor zowel professionele diamantkopers als nieuwelingen.

Toegang tot de Diamond Price Estimator van de hoofdwebsite op www.glitzkoin.com Klik op de 'PRICE ESTIMATOR'-balk, u kunt de tool een onbeperkt aantal keren gebruiken. Het is een goed idee om prijzen voor verschillende 4c-combinaties te controleren en een prijsvergelijking te maken.

GLITZKOIN is de leider in het nieuwe ras van blockchain-projecten die zijn gericht op een specifieke industrie. Dit project is geworteld in de diamantindustrie van 90 miljard dollar en is erop gericht om een volledig functionele diamantbeurs in te zetten - DiaEx. De uitwisseling zal de notering van gecertificeerde diamanten vanuit de hele wereld vergemakkelijken, kopers kunnen op dezelfde manier toegang krijgen tot gedetailleerde diamantinformatie van de DiaEx-diamantbeurs, ongeacht hun geografische locatie. Hoewel het projectplan de al te grote afhankelijkheid van makelaars en tussenpersonen om in edelsteen te handelen elimineert, heeft het ook een strategische rol bepaald voor het GTN crypto-token dat als onderdeel van het project zal worden geïmplementeerd. Het omslachtige bankproces dat kosten en tijdvertragingen kan toevoegen aan de betaling, zal niet langer deel uitmaken van het handelsproces, aangezien het GTN-token zal worden gebruikt om financiële toezeggingen te doen die zijn gedaan op de diamantbeurs. Omdat het GTN-token wordt vermeld op enkele crypto-exchanges, zullen diamanthandelaren en de crypto-ruimtegemeenschap de vraag- en aanbodkrachten voor het token creëren. GLITZKOIN is toevallig het eerste diamant blockchain-project dat wordt geleid door een diamantveteraan.
Producten