Huis > Kennis > Inhoud
Wat de C-Suite wil: bruikbare inhoud, samengesteld
Jul 26, 2018

CHICAGO, IL, 25 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - In het tijdperk van de overbelasting van informatie wenden C-level functionarissen zich tot uitgevers voor hulp bij het sorteren van de enorme hoeveelheden inhoud op hun schermen - om de informatie te vinden en inzichten die hen zullen helpen hun werk te doen.

Dat is volgens een nieuw onderzoek onder leidinggevenden van C-suite, de State of Digital & Content Marketing Survey - Professional Services Edition , uitgevoerd door het business-to-business public relations bureau Greentarget. De enquête vroeg leidinggevenden naar hun gedrag en voorkeuren voor inhoudconsumptie, en wilde professionele servicemarketeers een beter inzicht bieden in een publiek dat in veel gevallen business-to-business aankoopbeslissingen stimuleert.

De resultaten tonen een C-suite op zoek naar expert-curatie die hen kan helpen bij het snel vinden en consumeren van inhoud die ze nuttig vinden.

"De belasting van informatie-overload is duidelijk in onze gegevens", zegt John Corey, oprichter van Greentarget. "Professionele dienstverlenende bedrijven hebben een duidelijke mogelijkheid om leidinggevenden te helpen het lawaai te doorbreken - door zorgvuldig de meest relevante, nuttige informatie te creëren en te beheren en deze af te leveren via de voorkeurskanalen van de C-suite."

We hebben gevonden dat:

• Functionarissen op C-niveau willen inhoud die hen helpt hun werk te doen. Bijna driekwart van de leidinggevenden zegt dat utility het kenmerk is dat hen het meest aantrekt naar content die ze het vaakst gebruiken.
• De C-suite is sterk afhankelijk van e-mail en traditionele media. Meer dan de helft krijgt elke dag zijn inhoud op elk van die plaatsen. Daarentegen zegt slechts 35 procent dat ze dagelijks naar sociale media gaan voor inhoud. De duidelijke implicatie is dat leidinggevenden hulp willen bij het doorzoeken van de enorme oceaan van inhoud en dat ze vertrouwen op samengestelde e-mail en professionele redacteuren om de informatie en inzichten te ordenen die er het meest toe doen.
• E-mail werkt, maar de inhoud moet verbeteren. Artikelen, waarschuwingen en andere e-mailmechanismen bieden nog steeds de beste mogelijkheid om kopers van C-suites te bereiken. Meer dan de helft van de leidinggevenden zegt dagelijks e-mail te ontvangen, meer dan welk ander kanaal dan ook. Slechts 19 procent beschouwt de inhoud die ze in e-mails ontvangen echter als 'zeer waardevol'.
• Sociale media leveren niet op. De hoeveelheid tijd die leidinggevenden besteden aan sociale media is enorm veel groter dan de waarde die ze eraan ontlenen. Ongeveer een derde van de C-suite-officieren zegt dat ze elke dag sociale media gebruiken, maar slechts 17 procent vindt de inhoud die ze daar vinden erg waardevol - en 10 procent zegt dat het helemaal geen waarde heeft.
• Merkpublicaties een kans. Leidinggevenden zien waarde in bedrijfspublicaties als de publicaties goed gepland en uitgevoerd worden. De helft van de C-level officers zegt dat ze waarde vinden in vendor-publicaties zoals PwC's strategy + business of het ThinkSet-magazine van Berkeley Research Group.
• Functionarissen op C-niveau houden ook van inhoud die visueel en interactief is. Vierenveertig procent van de managers geeft aan liever inhoud te krijgen in de vorm van infographics en interactieve grafieken. Persoonlijke evenementen worden ook gerangschikt in de buurt van de top van de voorkeurskanalen van de C-suite.
• Professionele dienstverlenende bedrijven moeten hun inhoudspellen verhogen. Slechts 31 procent van de C-suite-functionarissen beoordeelt de inhoud die door deze bedrijven is gemaakt als 'zeer goed' en 38 procent vindt het amper bevredigend.

Het rapport, voor het eerst geproduceerd in 2018, maakt ook inzichtelijke vergelijkingen met Greentarget's 2018 State of Digital & Content Marketing Survey , dat het gedrag van het consumptiegedrag en de voorkeuren van bedrijfsadvocaten analyseert.

Vergeleken met hun collega's op de juridische afdeling, geven functionarissen van de C-suite de voorkeur aan meer visuele en interactieve inhoud, vinden e-mail minder waardevol en zijn minder geïnteresseerd in podcasts. Deze verschillen kunnen een weerspiegeling zijn van de unieke aard van juridisch werk, dat leunt op woorden voor analyse van juridische concepten, aangezien deze betrekking hebben op bijzondere feitenreeksen; CEO's, CFO's en andere C-suite-bewoners zoeken daarentegen vaker naar inzichten en conclusies op basis van grote gegevenssets en vragen vaak om heldere, zakelijke antwoorden die de diepe context en redenering overslaan.

Het rapport breekt ook de kenmerken af die leidinggevenden het meest waarderen, en het minst, tussen verschillende content-voertuigen. Hoewel leidinggevenden artikelen willen lezen die relevant, educatief en actueel zijn, bijvoorbeeld wanneer zij evenementen bijwonen, geven zij de voorkeur aan een interactieve component naast relevante en educatieve inhoud.

Meer informatie en een volledige versie van het rapport zijn beschikbaar op de Greentarget-website op http://greentarget.com/stateofdigital/professional-services/ . Neem voor meer informatie contact op met John Corey via jcorey@greentarget.com of 312 252 4102.

Over Greentarget
Greentarget is een strategische PR-firma die zich uitsluitend richt op de communicatiebehoeften van zeer concurrerende business-to-business organisaties. Wij adviseren degenen die de leidende bedrijven van de wereld begeleiden en slimmere gesprekken leiden tussen hun belangrijkste doelgroepen om de relaties te helpen verdiepen die de waarde van hun organisaties op de lange termijn beïnvloeden. Ga voor meer informatie naar www.greentarget.com .

Producten