Huis > Kennis > Inhoud
Waar kan ik een duikvergunning krijgen
Mar 06, 2018

Duikclubs zijn beschikbaar in grote steden in China (Beijing, Guangzhou en Shanghai, enz.) Voor duikcursussen, duiklicenties voor zowel PADI als CMAS, die vroeger CMAS waren maar nu ook PADI-klassen hebben (PADI en CMAS is een internationaal duiken organisatie die duikcertificering aanbiedt.) De meest elementaire cursussen, zoals het volledige pakket Open Water van PADI (inclusief trainingskosten, schoolboeken en aanvragen voor duikvergunningen, evenals de kosten van stages in natuurlijke wateren) bij 3500 ~ 4000 yuan of zo.


Duikcursussen worden georganiseerd op duiklocaties in Zuidoost-Aziatische landen. PADI's Open Water is beschikbaar in all-in prijzen variërend van 1.700 RMB tot 2.500 RMB, en de cursus duurt 4 dagen. Er moet echter rekening worden gehouden met vervoer, accommodatie en visumkosten wanneer u naar het buitenland gaat voor tekstueel onderzoek.


Waar je ook leert duiken, vind een reguliere duikschool en een serieuze en verantwoordelijke coach, gekoppeld aan hun serieuze studie van theorie en vaardigheden, is het belangrijkste.


Producten