Huis > Kennis > Inhoud
Welke snorkelmaskers met volledig gezicht moeten worden vermeden
Mar 05, 2018

Welke snorkelmaskers met volledig gezicht moeten worden vermeden?

Kies bij een volledig gezichtsmasker voor degenen met een vlak kijkgedeelte. Volgelaatsmaskers met een gebogen gezichtsveld vervormen het zicht en maken mensen soms duizelig. U zult merken dat ALLE dure, kwaliteitsmerken een vlak kijkgedeelte hebben.

Twee volgelaatsmaskermaskers, in het bijzonder om te VERMIJDEN, zijn de Azorro en de Neopine. Vergeet de misleidende 4 en 5 sterrenrecensies op Amazon. Deze maskers zijn gemaakt van materialen van zeer slechte kwaliteit en zullen niets dan teleurstelling veroorzaken. Ze worden helemaal niet aanbevolen.

Als je niet zeker bent van een goedkoop snorkelmasker, ga dan naar de sterrenbeoordelingen van Amazon en klik op de 1-Star-ratings. Dit zal je alle 1-sterren beoordelingen laten zien. Veel knock-off snorkelmaskers gemaakt in China zijn van zeer slechte kwaliteit. Dit is waar een koopje GEEN koopje is. Camerabevestigingen zijn niet goed gemaakt, snorkelbuizen breken als je probeert los te koppelen, en de maskerverbindingen zijn zo slecht gemaakt dat ze lekken op plaatsen waar ze dat gewoon niet zouden moeten doen.

Maskers met een effen gekleurde siliconen neus en mondkamers zullen uw zicht verminderen. Ga voor degenen met duidelijke of bijna transparante siliconen.


Producten