Huis > Kennis > Inhoud
William Borges gepresenteerd met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award door Marquis Who's Who
Jul 31, 2018

BUENA PARK, CA, 30 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Markgraaf Who's Who, 's werelds belangrijkste uitgever van biografische profielen, is er trots op om William Borges te presenteren met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award. William Borges is een volleerd aanhanger en viert de jarenlange ervaring in zijn professionele netwerk. Hij staat bekend om prestaties, leiderschapskwaliteiten en de geloofwaardigheid en successen die hij in zijn vakgebied heeft opgebouwd. Zoals in alle biografische volumes van Marquis Who's Who, worden geprofileerde personen geselecteerd op basis van de huidige referentiewaarde. Factoren zoals positie, opmerkelijke prestaties, zichtbaarheid en bekendheid in een veld worden allemaal in aanmerking genomen tijdens het selectieproces.

Borges heeft een lonende carrière op het gebied van milieu. Zijn interesse in het gebied was gewekt tijdens het dienen in het Amerikaanse leger tijdens de vroege stadia van de milieubeweging. Borges was opgewonden dat het publiek eindelijk aandacht besteedde aan milieukwesties en klaar was om actie te ondernemen.

Toen hij het leger verliet, behaalde de heer Borges een Bachelor of Art in geography en ging verder als milieuplanner voor het Mendocino County Planning Department in Ukiah, Californië. Hij behaalde later ook een Master of Business Administration aan de Universiteit van Phoenix. Toen hij bij Mendocino County werkte, slaagde meneer Borges erin om een fabriek voor de productie van formaldehyde te stoppen van het dumpen van formaldehyde in een vallei met ongeveer 10.000 mensen.

Daarnaast diende Borges als technisch projectmanager voor de Denver-grootstedelijke regio met programma's voor schoon water en lucht, die werden erkend door de President's Council on Environmental Quality. Borges is er ook trots op dat hij een onderwijsprogramma heeft ontwikkeld over duurzaamheidsmanagement voor het Grossmont-Cuyamaca Community College District, waar professionals uit het midden van de loopbaan werden geleerd hoe ze groene revoluties binnen hun organisaties konden uitvoeren. Borges leidde ook de Orange County Sustainability Collaborative en onderhoudt aansluiting bij Mensa International.

Gedurende zijn carrière en zijn leven heeft dhr. Borges verschillende mentoren gehad, waaronder zijn ouders, zijn muziekdirecteur Donald Porter, Sgt. Maj. Joseph Canel, bevelvoerend officier Maj. Gerald Evans, en vele hechte persoonlijke medewerkers en vrienden die hem steunden en aanmoedigden. Als een bewijs van zijn voortdurende inspanningen om een betere gemeenschap te creëren, ontving hij onlangs de Spirit of Volunteerism Award van OneOC, een non-profit resourcecentrum in Orange County, Californië. Tegenwoordig blijft dhr. Borges zijn expertise delen in zijn sector als mentor voor het Orange County Scholar Selection Committee van de TGR Foundation en als Grand Awards-jurylid in de categorie Environmental Engineering van de Intel International Science and Engineering Fair.

Als erkenning voor uitstekende bijdragen aan zijn beroep en de gemeenschap van de markies Who's Who, is William Borges te zien op de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement-website. Ga naar www.ltachievers.com voor meer informatie over deze eer.

Sinds 1899, toen AN Marquis de eerste editie van Who's Who in America® drukte, heeft Marquis Who's Who® de levens van de meest talentvolle personen en innovators uit elk belangrijk werkveld vastgelegd, waaronder politiek, zaken, medicijnen, recht, onderwijs, kunst, religie en amusement. Vandaag de dag blijft Who's Who in America® een essentiële biografische bron voor duizenden onderzoekers, journalisten, bibliothecarissen en executive search-bedrijven over de hele wereld. Marquis® publiceert nu vele Who's Who-titels, waaronder Who's Who in America®, Who's Who in the World®, Who's Who in American Law®, Who's Who in Medicine and Healthcare®, Who's Who in Science and Engineering®, en Who's Who in Asia®. Marquis®-publicaties kunnen worden bezocht op de officiële website van Marquis Who's Who® op www.marquiswhoswho.com .

Producten