Huis > Nieuws > Inhoud
2018 Seongnam Inhoud Crowdfunding Wereldconferentie Opening op 21 augustus
Aug 04, 2018

SEONGNAM, KOREA, 4 augustus, 2018 / 24-7 Press Release / - De 201ong Seongnam-inhoud Crowdfunding World Conference, georganiseerd door Seongnam en gerund door het Seongnam Industry Promotion Agency, vindt plaats op 21 augustus in het Seongnam Militopia Hotel grote balzaal en lobby.

Dit is een evenement om de capaciteit van bedrijven met potentieel te versterken, en startups en kleine en middelgrote ondernemingen met creatieve ideeën krijgen meer kansen om hun activiteiten uit te breiden. Bedrijven die de conferentie bijwonen, krijgen niet alleen kansen voor bedrijfsuitbreiding door middel van crowdfunding, maar krijgen ook kansen voor promotie, marketing en advies van de media, zowel in Korea als in het buitenland, en van experts op het gebied van crowdfunding.

De programma's die gepland zijn voor de dag starten 's morgens met speciale pitches van 10 geselecteerde bedrijven en de officiële openingsceremonie en toespraak, een toespraak van een uitgenodigde gast en presentaties van introducties en succesvolle financiering zullen in de middag plaatsvinden.

De 1: 1 persmediapresentatie wordt gehouden in de vorm van elk bedrijf dat inhoudgerelateerde bedrijven in Seongnam promoot naar de media van Korea en het buitenland.

De uitgenodigde media uit Korea en het buitenland zijn als volgt: △ China_ China's eerste verbruiksvolle IT-internetportaal 'YESKY' △ Vietnam_ Vietnam's nummer 1 multimediagroep / door de staat beheerd persbureau 'VietnamPlus' △ VS-vertegenwoordiger van de VS IT-media 'Ubergizmo' △ Korea_ IT / Game-gecentreerd mediakanaal onder Donga.com 'Game Donga'

De bovengenoemde media zullen de bedrijven evalueren na de 1: 1-persconferentie en bedrijven die zijn geselecteerd als uitstekende startups, zullen kansen krijgen voor promotie en marketing via de respectieve media. Dit is beschikbaar als het bedrijf via het media-netwerk op de markt komt.

Naar verwachting zal de case study-presentatie van het wereldwijde crowdfunding-platformbedrijf nuttige informatie bieden aan zowel geselecteerde bedrijven als aan alle aanwezigen. △ Game Specialized Crowdfunding Channel 'Fig' (presentator Jonathan Chan) _Company Introductie en financiering Casestudy Presentatie in de gamecategorie △ Japans nummer 1 Crowdfundingplatform 'CAMPFIRE' (presentator Ieiri Kazuma CEO) _Bedrijfsleiding en financiering van culturele inhoud Casestudy Presentatie △ China's No. 1 Crowdfunding Platform 'JD' (presentator Han Linlin General Manager) △ Korea's nr. 1 Crowdfunding Platform 'Wadiz' (presentator Choi Dongchul vice-president) _Company Inleiding en cultuur Inhoud Financiering in Korea Casestudy Presentatie

De bovengenoemde platformbedrijven zullen een MOU ondertekenen bij het Seongnam Industry Promotion Agency. Daarnaast zullen 6 bedrijven, de 3 bedrijven die de case-study's presenteren en de 3 crowdfunding-consultingbedrijven, KSEED, Intween en WinnersLab, het 1: 1 crowdfunding-advies voor de deelnemers uitvoeren. Ze zullen in totaal 20 bedrijven ontmoeten en de spreektijd voor elk bedrijf is 20 minuten.

Directeur Jang Byeonghwa van het Seongnam Industry Promotion Agency zei: "Hij hoopt dat de conferentie, als een forum van gratis discussie en inhoud, zal bijdragen aan veel deelnemende bedrijven," en dat: "We zullen emotionele en materiële steun geven in verschillende aspecten zodat excellente bedrijven in Korea zich kunnen uitbreiden naar de wereldmarkt. "

Producten