Huis > Nieuws > Inhoud
4 redenen om deel te nemen aan Angenium
Aug 20, 2018

TALLIN, ESTLAND, 19 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat geld verdienen met niets onmogelijk is, maar ons team is klaar om iets anders te bewijzen. Ons innovatieve project Angenium maakt het mogelijk om zeldzame metalen en geëiste oxiden uit afval te halen. We nodigen investeerders uit deel te nemen aan het schoonmaken van het milieu en krijgen jaarlijks inkomsten tot 100% uit investeringen.

De volgende redenen overtuigen van de redelijkheid om geld te investeren in ons project:

1. Alles is tot in de kleinste details uitgewerkt.
De Britse miljardair Sir Richard Branson geeft aan dat elk bedrijf grondig moet worden gepland. Ons team bestaat alleen uit gekwalificeerde specialisten met veel ervaring.
2. Unieke technologieën overtreffen de analogen.
Er zijn absorptiemiddelen die worden gebruikt voor het extraheren van metalen of oxiden uit as- en slakafval, maar onze uitvinding is vele malen effectiever. Ons sorptiemiddel goedkoper, universeel en vertoont een hoge mate van selectiviteit.
3. Inkomsten voor jaren.
Deelnemende in ons project, krijgen de investeerders de mogelijkheid om inkomens tot 100% per jaar te verkrijgen. Bovendien is de techniek mogelijk in elk land van toepassing, daarom heeft Angenium uitstekende mogelijkheden voor franchising vestiging.
4. Milieureiniging.

Ten slotte maakt ons revolutionaire project verwijdering van afval mogelijk, dat wordt beschouwd als een van de meest vitale problemen bij vervuiling van het milieu.

Producten