Huis > Nieuws > Inhoud
5e jaarlijkse fiets-oosten om gezondheid van gemeenschappen te activeren en lokale bedrijven te benadrukken in Oost-New York en Brownsville
Aug 17, 2018

NEW YORK, NY, 17 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Met meer dan 200 registranten tot nu toe, heeft het vijfde jaarlijkse Bike East meer dan verviervoudigde deelname voor de 32-mijls community fietstour en het festival sinds het begin. Aanstaande zaterdag gaan bewoners van East New York, Brownsville en de buren in centraal Brooklyn de straat op voor een volledige dag gratis fitnessactiviteiten voor fietsers en niet-fietsers, waaronder een begeleide fietstocht, fietsen voor kinderen, boksen, zumba, danslessen, health vendor marktplaats en meer. Vroege deelnemers krijgen de gelegenheid om een gratis fietshelm te scoren in de helm-weggeefactie en fiets-beginners kunnen meedoen aan de volwassenen- of jeugdleerlessen met dank aan Bike New York . Kinderen kunnen ook deelnemen aan de fietswissel of een fiets winnen, met dank aan de Recycle-A-Bicycle fiets-weggeefactie.

De fietstourroute voor dit community-evenement rijdt als een grote groep door Oost-New York en Brownsville en beslaat enkele delen van Howard Beach, Canarsie Park en Flatlands met haltes in de Jamaica Bay om renners kennis te laten maken met nieuwe toegangspunten op de Green Bay in Jamaica Bay . Deelnemers aan fietstochten hebben toegang tot snacks om te tanken bij stopplaatsen langs de route. Bovendien wordt de grote finale gevierd met een finishlijnconcert van de eigen Brooklyn, The Experi3nce.

Bike East is ontwikkeld door Purelements: An Evolution in Dance's mede-oprichter , Kevin Joseph, om de negatieve verhalen van East New York en Brownsville te verstoren, beter bekend om de hoge criminaliteit en leefstijlgerelateerde ziekten, zoals hartziekten en diabetes, en in plaats daarvan gezondheid en gemeenschap promoten als een aanwinst voor leden van de East Brooklyn-gemeenschappen en daarbuiten. Het concept van Bike East voor deze buurten in het bijzonder is gebaseerd op drie pijlers van impact: Communautaire empowerment (mensen die samenwerken aan gemeenschappelijke uitdagingen); wielerbelijdenis (fietsen introduceren als een recreatie, een woon-werk-optie en / of als een sport); en een gezonde levensstijl (gezondheid is een basisbehoefte om vooruitgang te boeken in het leven). Het jaarlijkse evenement is bedoeld om eenheid te stimuleren door te fietsen en bewoners van de East Brooklyn-gemeenschap kennis te laten maken met de actieve leefstijlvoorzieningen in de buurt, in de hoop dat ze zullen kiezen om te investeren in hun gezondheid, lokale organisaties ondersteunen en deze routes opnieuw afleggen.

Geavanceerde registratie voor de fietstocht is momenteel open op BikeEast.org. Het inchecken begint om 8:30 uur en de inloopregistratie is geopend tot 09:45 uur. De fietstocht vertrekt vanaf Linden / Gershwin Park, gelegen op Vermont Street tussen Linden Boulevard en Stanley Avenue om 10:00 uur en heeft een geschatte terugkomsttijd van 14:00 uur. De actieve lifestylebeurs begint om 10.00 uur. Ga naar BikeEast.org/events om vrijwilligerswerk of een RSVP voor de actieve lifestyle-lessen te doen. Registratie voor de tour en de actieve lifestyle-evenementen zijn GRATIS en open voor het grote publiek van alle leeftijden.

Het evenement Bike East in 2018 wordt gepresenteerd door Purelements: An Evolution in Dance en The Brown Bike Gir l en wordt gesponsord door het New York City Health Centre voor Health Equity , M & T Bank , het Brownsville Multi-Service Family Health Centre , Brooklyn Arts Council en het Rogosin Institute en Central Brooklyn Health Movement . Partners zijn onder andere National Park Service , New York City Department of Transportation , New York City Parks en Recreation and Bike New York . Jamaica Bay Wildlife Refuge Visitors Center zal dienen als de rest stop op de route.

Neem voor vragen over Purelements 'Bike East 2018 contact op met Jasu Sims via jasu@presstheory.com . Ga voor persmateriaal naar bit.ly/BikeEast2018 . Om contact te maken met Purelements, volg het bedrijf op Facebook , Twitter en op Instagram @Purelements. Bezoek BikeEast.org voor meer informatie over Bike East 2018.

OVER PURELEMENTS
Purelements: an Evolution in Dance ("PE") is een 501 (c) (3) podiumkunstenorganisatie opgericht in 2006 door Kevin A. Joseph en Lakai Worrell. De missie van PE is om meerdere facetten van de podiumkunsten te gebruiken als educatieve hulpmiddelen om de individuen en gemeenschappen die het dient te evolueren en te transformeren, en om dynamische uitvoeringen te presenteren die maatschappelijk relevant en impactvol zijn. PE's missie ontvouwt zich door een kunst-in-educatieprogramma, een programma voor podiumkunsten en professionele en pre-professionele dansgezelschappen. Ga naar purelements.org voor meer informatie over Purelements.

Producten