Huis > Nieuws > Inhoud
6e jaarlijkse Georgia Society of CPAs Educational Foundation Golftoernooi
Jun 26, 2018

ATLANTA, GA, 24 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Onlangs organiseerde de Educational Foundation van de Georgia Society of CPAs (GSCPA) golfers in Brookfield Country Club in Roswell, Georgia voor hun jaarlijkse golftoernooi. Golfers en deelnemers brachten de dag door met netwerken en genieten van het mooie weer terwijl ze geld inzamelden voor het Golftoernooi en brachten meer dan $ 25.000 op voor beurzen en programmering die Georgia accounting college studenten zullen helpen. Het toernooi van dit jaar zette een record neer met 95 aanwezige spelers!

Educational Foundation President Elect en voorzitter van het golfcomité van de Foundation, Robert Fields, merkte op: "Het Golftoernooi brengt leden en collega's samen voor een leuke dag golf en vriendschappelijke competitie, terwijl ze fondsen werven voor studiebeurzen, prijzen en studentenprogramma's. Het toernooi is een geweldige plek om de zaak te ondersteunen en te netwerken met andere professionals. "

Een puttingwedstrijd begon de competitie, gevolgd door een standaard scramble. De dag werd afgesloten met een levendig 19e hole feest in het clubhuis. Naderhand presenteerde Robert Fields prijzen aan de top drie scoreteams, evenals de twee personen die het dichtst bij de pin waren en de langste rit hadden. De dag werd afgesloten met een balrollwedstrijd waarbij de winnaar de pot verdeelde met de Educational Foundation.

De Foundation Cup, of 'toernooi binnen het toernooi', stond sponsors toe om deel te nemen aan de titelsitel, Double Eagle, Thirst Quencher, Eagle, 19th Hole en Birdie-sponsor om te strijden om opscheppen en een trofee te tonen in hun kantoor. Het Carr, Riggs & Ingram-team won dit jaar de Foundation Cup.

De Stichting bedankt alle golfers, bezoekers, sponsors en supporters!

Veel dank aan onze vrijwilligers op de dag van het evenement: Robert Fields, Stewart Carlin, Tann Tyson, Paula Sands en Jodi Prevost.

De Foundation, opgericht in 1957, helpt studenten hun doelen te bereiken om CPA's te worden door de beste en slimste personen te vinden die het vak betreden en die personen de nodige hulp te bieden om hun opleiding te voltooien.

Als je een donatie wilt doen aan de Foundation, ga dan naar foundation.gscpa.org of bel de Member Services Department op 800-330-8889 ext. 2986. De stichting is een 501 (c) 3-organisatie en alle donaties zijn fiscaal aftrekbaar.

Bedankt aan onze sponsors:

Title Sponsor - De strategische groep van bedrijven

Double Eagle Sponsor - hoofdrichtingen

Thirst Quencher - Bennett Thrasher PC

Birdie - Mauldin & Jenkins CPAs LLC; Rushton & Company, LLC; Smith, & Howard, pc; BDO USA, LLP; Carr, Riggs, & Ingram, LLC; Pritchard & Jerden, Inc.

19e hole sponsor - Asbury Law Firm

Tassponsor - Windham Brannon, pc

Tentoonstelling Tee Sponsor - The Benefit Company; Accounting Consultants van Cobb LLC; 6 Degrees Group; Grimes

Vlagsponsor - Draffin & Tucker, LLP; Brad Schafer-KSU; Brady Ware & Company; Caines, Hodges, & Company, pc

Past Presidents - Alyssa Belcher, Mike Cauley, Scott Collins, Lee Jennings, Martha Merritt, Lowell en Paula Mooney, Kathy Moreno, Paul Oddo, Beverly Smith, Ellen Sweatt, Debbie Thaw

Supporters - Julian en Frances Deal

De Georgia Society of CPAs is de belangrijkste professionele organisatie voor CPA's in de staat Georgia. Met bijna 14.000 leden in de staat, is het doel van GSCPA om excellentie te bereiken door superieure pleitbezorging, leiderschap, service, levenslang leren en persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Producten