Huis > Nieuws > Inhoud
Een korte introductie voor reddingsvesten
Nov 09, 2017

Reddingsvesten, ook bekend als reddingsvesten, zijn een soort jaskleding, ontworpen als vesten, met nylon of neopreen (NEOPRENE), drijvende materialen of opblaasbare materialen, reflecterende materialen, enz. De algemene levensduur is 5-7 jaar, is een van de levensreddende apparatuur aan boord, vliegtuig. Meestal vest type, gemaakt van schuim of kurk. Het lichaam is drijvend genoeg om het hoofd van een verdrinkende persoon naar de oppervlakte te brengen.

Basisconfiguratie Parameters

1. Met nacht (SOS) reddingslampen

2. Opblaasbare modus: handmatig

3. CO2-gastank: 2 (specifieke configuratie)

4. Airbag: 2 (specifieke configuratie)

5. In overeenstemming met de vereisten van ccar.tso-c13f is het reddingsvest gemaakt van internationale algemene PU-kleefstof. Toepassen op levensreddende water.

Principe van actie

1. Drijvend vest met zwemvesten, namelijk nylon of neopreen gebruiken om het materiaal te maken, vult de materialen voor het middelste drijfvermogen.

2. Opblaasbaar reddingsvest: het gebruik van waterdicht materiaal met hoge sterkte gemaakt van, vergelijkbaar met het opblaasbare reddingsboei of zwemmende ringsprincipe. Afzonderlijk automatisch opblaasbaar of passief opblaasbaar type. Maar dit vest waar de meeste aandacht aan moet schenken, is: absoluut vermijdt de scherpe zaak om de waterdichte laag te doorboren of te slijpen, nadat de luchtlekkage de rampzalige ernstige gevolgen zal veroorzaken.


Producten