Huis > Nieuws > Inhoud
AJ Titus erkend door South Florida Business Journal
Aug 07, 2018

WEST PALM BEACH, FL, 6 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Veertig van de meest ondernemende en invloedrijke jonge leiders uit de districten Broward, Palm Beach en Miami-Dade werden geëerd voor hun uitstekende succes en bijdragen aan de gemeenschap op de jaarlijkse "40 Under 40" herkenningslunch van het South Florida Business Journal op 3 augustus in Jungle Island op Watson Island in Miami.

Onder de honorees was AJ Titus , president van Signarama , West Palm Beach , 's werelds grootste bewegwijzeringsbedrijf en een merklid van United Franchise Group (UFG). Benoemde president minder dan een jaar geleden, Titus volgde Jim Tatem op die 10 jaar lang de functie bekleedde en nu president van UFG is. Titus is een gezinspresident van de derde generatie, in de voetsporen van zijn vader Ray, en grootvader Roy, mede-oprichters van Signarama, een bedrijf met 800 locaties in 60 landen, waaronder Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

De Honoree is letterlijk opgegroeid in het familiebedrijf en heeft diepgaande kennis en een nauwgezet beeld gekregen van de behoeften van het merk en de behoeften van franchisenemers die het wereldwijd bedient. Met de "grondige" kennis van operaties, trekt Titus franchisenemers aan die jong, gedreven en de ondernemersgeest hebben - mannen en vrouwen die schaalbare, winstgevende bedrijven willen creëren.

"Dit is een opmerkelijke groep getalenteerde honoures, en om met hen te worden gekozen voor erkenning door het South Florida Business Journal is een aparte eer", zei Titus. "Elke gekozen persoon is een weerspiegeling van wat ik een nieuwe golf van ondernemers zou noemen, omdat ze elk een gevarieerde reeks vaardigheden en kennis brengen naar de steeds evoluerende markt."

Signarama, 's werelds grootste reclamebureau, biedt merk- en berichtoplossingen en uitgebreide sign- en grafische services, variërend van zakelijke en digitale borden tot voertuigwraps. Het bedrijf biedt ook reclame- en marketingdiensten aan klanten om een optimale blootstelling te bereiken.

"Ik leerde over elke fase van de bedrijfsvoering, van het verkopen van borden tot marketing en reclame", merkte Titus op. "Door in de loop der jaren beurzen en congressen bij te wonen, heb ik echt een goed begrip gekregen van de behoeften van de klantenservice en wat er nodig is om ons merk als marktleider te behouden."

Diegenen geselecteerd voor de onderscheiding "40 Under 40" werden getoetst uit honderden nominaties en de namen van de honorees werden onthuld in afleveringen vanaf 22 juni. De awardlunch vond plaats in de Treetops Ballroom op Jungle Island op het eiland Watson in Miami op vrijdag. 3 augustus.

Over Signarama
Signarama® , 's werelds grootste sign-franchise, biedt branding- en berichtoplossingen naast uitgebreide sign- en grafische services aan consumenten en zakelijke klanten - van zakelijke borden, voertuigwraps en digitale borden tot reclame- en marketingdiensten. Signarama maakt deel uit van een succesvol systeem van business-to-business franchisemerken en ontwikkelingsservices onder de United Franchise Group (UFG). Als onderdeel van de wereldwijde sign-markt met een waarde van $ 49 miljard, staat Signarama al meer dan twintig jaar voorop in de sign-industrie. Signarama stond in 2016 op nummer 35 van de lijst 'Top Global Franchises' van het magazine Entrepreneur Magazine. Met meer dan 800 locaties in 60 landen verwacht het bedrijf tegen het einde van 2020 meer dan 1.500 locaties wereldwijd te hebben . Ga voor meer informatie naar www.SignaramaFranchise. com .

Over UFG
"De wereldwijde leider voor ondernemers." United Franchise Group is een groep van aangesloten bedrijven en merken. Onder leiding van CEO Ray Titus is United Franchise Group de thuisbasis van een verscheidenheid aan internationaal erkende merken, waaronder Signarama, Fully Promoted, Experimac, Jon Smith Subs, Venture X, SuperGreen Solutions, Transworld Business Advisors en The Great Greek Mediterranean Grill. Met meer dan drie decennia in de franchisebranche en meer dan 1600 franchisenemers in 80 landen, biedt United Franchise Group ongeëvenaard leiderschap en solide zakelijke kansen voor ondernemers.

Producten