Huis > Nieuws > Inhoud
Acrolinx en MarketMuse kondigen geïntegreerde functionaliteit aan om de ROI van gebruikers te verhogen
Jul 06, 2018

BURLINGTON, MA en NEW YORK, NY, 29 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Acrolinx, de maker van het toonaangevende platform voor strategie-gerichte contentcreatie, en MarketMuse, de leverancier van het AI-powered platform voor het bouwen van contentstrategieën , hebben samengewerkt om een gecombineerde oplossing aan te bieden om de ROI van content verder te verbeteren. De nieuwe MarketMuse add-on voor Acrolinx maakt het mogelijk om de effectiviteit van de zoekresultaten te meten tijdens het maken van de inhoud.

Acrolinx-klanten streven naar afstemming van inhoud en strategie, zorgen ervoor dat alle communicatie helder en consistent is en geeft een duidelijke stem aan klanten. MarketMuse is gericht op het verbeteren van de inhoud, met functies voor het automatiseren van SEO-zoekwoordonderzoek, het uitvoeren van directe inhoudsanalyse en het prioriteren van inhoudaanbevelingen.

Deze samenwerking biedt klanten de MarketMuse add-on voor Acrolinx, die integreert in de vertrouwde Acrolinx Sidebar. Het stelt teams in staat om breedtemogelijkheden, autoriteit en organische zoekmachinemogelijkheden te beoordelen. Voordat u publiceert, kunnen klanten zien hoe goed een stuk inhoud presteert ten opzichte van concurrenten.

Acrolinx-klanten kunnen nu duizenden relevante webpagina's analyseren, belangrijke gerelateerde onderwerpen identificeren, open vragen stellen en kansen koppelen. Dit helpt bij het informeren van hun strategische inhoudsbeslissingen en zorgt voor hogere rankings die meer verkeer genereren en de omzet verhogen.

Andrew Bredenkamp, CEO van Acrolinx, zei: "We hebben onze klanten met succes een platform geboden dat de bedrijfsstrategie afstemt op het creëren van content." We wilden bovendien advies geven over hoe goed de inhoud van onze klanten verkeer zou stimuleren. voor de hand liggende keuze, gezien onze gemeenschappelijke doelen voor het produceren, ondersteunen en beheren van inhoud. "

"Ons platform is een natuurlijke aanvulling voor Acrolinx en we willen beide merken in staat stellen geweldige inhoud te creëren", aldus Aki Balogh, CEO van MarketMuse. "Samen overbruggen we de kloof tussen oplossingen voor het beheersen van helderheid, spraak en leesbaarheid en oplossingen die inzicht bieden in de volledigheid en het organische zoekpotentieel."

De release is gepland voor eind juli. MarketMuse-klanten die geïnteresseerd zijn in meer informatie over de samenwerking, moeten contact opnemen met hun Customer Success Manager of sales@marketmuse.com .

Over Acrolinx
Acrolinx is een revolutie in het maken van strategie-gerichte content. Ons platform helpt grote wereldwijde merken, waaronder IBM, Google en Facebook, om on-brand en on-target content te produceren op bedrijfsniveau. Acrolinx is een spin-off van het Duitse DFKI, een van 's werelds toonaangevende onderzoeksinstituten op het gebied van kunstmatige intelligentie. Meer informatie op acrolinx.com .

Contact:
Deb Symons
Hoofd van Global Field en Channel Marketing
Acrolinx
deb.symons@acrolinx.com
866-749-3700

Over MarketMuse
MarketMuse een door AI aangedreven platform voor het ontwikkelen van inhoudstrategieën, het informeren van inhoudsbeslissingen en het versnellen van het maken van inhoud. Door het analyseren van enorme hoeveelheden webinhoud, bouwt het MarketMuse-platform inhoudscontouren op die precies laten zien hoe te schrijven om een onderwerp uitvoerig te behandelen. Organisaties gebruiken MarketMuse om elke dag urenlang onderzoek te sparen, te domineren bij het zoeken en thought leadership op te bouwen met onderwerpen die centraal staan in hun bedrijf.

Contact:
Elizabeth Irvine
marketingdirecteur
MarketMuse
elizabeth@marketmuse.com
646-477-3823

Producten