Huis > Nieuws > Inhoud
After The Impact Fund For Veterans And Legends introduceert het eerste Private Forum voor mannen
Jul 19, 2018

CHICAGO, IL, 14 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - After The Impact Fund (ATIF) viert een succesvol eerste jaar en faciliteert aangepaste behandelplannen en middelen voor meer dan 120 veteranen en professionele atleten met lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen, samen met traumatische klachten letsels die PTSS en TBI omvatten, terwijl ze hun families kritisch ondersteunen. Onder leiding van de bestuursleden, coach Mike Ditka, brigadegeneraal (US Army ret.) Rich Gross, Green Beret Art Pue, 15 jaar NFL Veteraan Matt Birk en Coach Dan Reeves, is de aankondiging van ATIF Men's Private Forum een game changer, niet alleen volgens ATIF, maar ook volgens de individuen zelf.

Het ATIF Men's Private Forum is een met een wachtwoord beveiligd online forum voor veteranen en legendes van de NFL, NHL, MLB, Jockeys, Rugby, Combat Sports en Extreme Sports onder toezicht van ATIF's In House Staff Psychologist. Om de integriteit en privacy van elk lid te beschermen, is een korte aanvraag vereist voordat toegang wordt verleend. Bij binnenkomst op de site vindt het lid forumonderwerpen en -vermeldingen, waaronder: algemene wellness- en medische informatie, doorgelichte medische partners en serviceproviders, relevante artikelen en nieuwsverhalen, gedetailleerde voordelen en middelen die specifiek aan elke gemeenschap worden aangeboden. Leden zullen ook "Shop Talk" hebben, wat ruimte laat voor discussie, ondersteuning en kennis van extra community-bronnen.

Jeff, een gepensioneerde NFL-speler zegt: "ATIF Men's Private Forum is erg relevant. De voordelenpagina leek heel grondig te zijn. Nu ik weer single ben, zal deze pagina zeker een nuttige bron zijn. Ik heb zelfs nog nooit van gehoord de helft van hen."

Jack, die het leger vertegenwoordigt, zegt: "Een van de beste dingen aan het forum is dat de veteranen en pro's ideeën kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren, omdat ATIF het goed heeft gedaan om de twee gemeenschappen met elkaar te combineren. is moeilijk en dit forum helpt diegenen die het echt nodig hebben. "

"Ons doel was om een plaats te creëren voor zowel veteranen als gepensioneerde atleten, om niet alleen de middelen en voordelen te vinden waar ze op één plek recht op hadden, maar ook om een veilig en privéforum te hebben om hun ervaringen en zorgen te delen," zegt uitvoerend directeur , Shannon Jordan. "Onze leden zijn vaak stille patiënten en we wilden middelen en ondersteuning bieden in een beknopt en gemakkelijk te navigeren formaat. We zijn zo dankbaar voor het onderzoek dat wordt gedaan met betrekking tot CTE en andere traumatische hersenkondities, inclusief alle aandachtsgebieden, maar waar we binnenkomen, is onze leden helpen terwijl ze leven om hulp en hoop te bieden.

Over After The Impact Fund (ATIF)
After The Impact Fund (ATIF) is een 501c3 non-profit, charitatieve organisatie die aangepaste behandelingsplannen voor veteranen en atleten met traumatische letsels mogelijk maakt. Of het nu op het speelveld of het slagveld is, elke hit eist zijn tol en velen eindigen hun carrière in stilte. Maar dankzij onze doorgelokte middelen biedt ATIF een duidelijk pad naar genezing voor deze personen en hun families. Door deze gemeenschappen bij elkaar te brengen, verwijderen of verminderen onze symptomen de symptomen, helpen we relaties te herstellen en geven we een hernieuwd gevoel van doel. Ga voor meer informatie of om mee te doen naar www.AfterTheImpactFund.org

Producten