Huis > Nieuws > Inhoud
Angles, Inc., publiceert een overzicht van HELOC (Home Equity Line Of Credit) leadgeneratie met behulp van AdWords
Jul 16, 2018

LOS ANGELES, CA, 12 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Angles, Inc. heeft vandaag de release bekendgemaakt van " Home Equity Line of Credit (HELOC) Lead Generation met behulp van AdWords ".

Het in Los Angeles gevestigde bureau, dat leads genereert voor klanten in technologie, medische, financiële, onderwijs- en andere industrieën bestudeerde de advertenties van grote nationale marketeers op zowel desktopcomputers als mobiele apparaten.

"De verschillen tussen advertenties waren ongelooflijk onthullend," zei agentschap CEO Paul Angles. "De meeste mobiele adverteerders namen zelfs geen telefoonnummers op in hun advertenties!"

Op Google AdWords kost de uitdrukking 'Home Equity-kredietlijn' adverteerders ongeveer $ 21 per klik, die adverteerders bereid zijn te betalen omdat HELOC's zo winstgevend voor hen zijn. Omdat de ruimte echter zo concurrerend is, zullen alleen de campagnes van de hoogste kwaliteit waarschijnlijk worden uitbetaald met de beste campagnes die het grootste deel van het verkeer beveiligen.

"Het is een zero-sum game," zei Angles, "waar de winnaars alles mee naar huis nemen."

De studie is te vinden bij " Home Equity Line of Credit (HELOC) Lead Generation via AdWords ".

Angles, Inc., is een prestatiegedreven digitaal marketingbureau dat is gespecialiseerd in leadgeneratie voor B2C- en B2B-bedrijven op het gebied van technologie, financiën, gezondheidszorg en onderwijs. In 1996 werd oprichter Paul Angles van het Agency gecrediteerd met een van de meest invloedrijke internetoctrooien ooit, systeem en methode voor het leveren van aangepaste advertenties in interactieve communicatiesystemen , wat de eerste geschreven beschrijving van PPC-netwerken was en werd geciteerd door meer dan 1600 patenten.

Producten