Huis > Nieuws > Inhoud
AntibioTx kondigt bedrijfsnaamverandering aan UNION Therapeutics aan
Oct 15, 2018
COPENHAGEN, DENEMARKEN, 14 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Dr. Rasmus Toft-Kehler, Chief Executive Officer van AntibioTx, kondigde deze week in Kopenhagen aan dat het bedrijf zijn naam officieel heeft gewijzigd in UNION-therapieën vanaf 5 oktober 2018 "De nieuwe bedrijfsnaam - UNION - weerspiegelt de recente vooruitgang op het technologieplatform en de uitbreiding van expertise", verklaarde Dr. Toft-Kehler en merkte op: "Ons chemieplatform heeft verbindingen opgeleverd met zeer interessante immunologische eigenschappen in combinatie met antimicrobiële activiteit. De unieke eigenschappen van onze verbindingen zullen ons in staat stellen om innovatieve behandelingen te ontwikkelen voor een breed spectrum van ziekten "en voegt daaraan toe" de uitbreiding naar immunologie vertegenwoordigt een nieuw tijdperk voor het bedrijf met grote perspectieven voor zowel patiënten als de maatschappij ".

UNION is een particuliere, klinische fase, een farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van moleculen die zowel antimicrobiële als immunomodulerende effecten vertonen. UNION zal zich in eerste instantie richten op de behandeling van inflammatoire huidziekten, maar verwacht wordt dat het chemieplatform en de veelzijdige nieuwe werkingsmechanismen toepasbaar zijn op een breed scala van ziekten. Het leiderschapsteam van UNION heeft meer dan 10 door de FDA goedgekeurde geneesmiddelen uitgevonden en met succes ontwikkeld. In 2017 hebben deze geneesmiddelen duizenden levens gered en een omzet gegenereerd van meer dan 5 miljard USD. UNION heeft zijn hoofdkantoor in Kopenhagen (Denemarken) met een Amerikaanse dochteronderneming en een wereldwijd team.

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen. Forward-looking statements zijn uitspraken die geen historische feiten zijn en kunnen worden geïdentificeerd door woorden zoals commit, will, steps, may, can, portfolio, planned, advancing, look forward, expected of similar words. Deze forward-looking statements zijn gebaseerd op huidige verwachtingen, schattingen, geloofde potentials en kunnen daarom risico's en onzekerheden inhouden. Veel van deze risico's en onzekerheden kunnen moeilijk te voorspellen zijn en zouden buiten de controle kunnen vallen van de therapeutische A / S van de UNION. Mogelijk bereiken we onze geplande plannen niet en moet u niet onnodig vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen.
Producten