Huis > Nieuws > Inhoud
Axtria verkozen tot 2018 winnaar van de Red Herring Top 100 Noord-Amerika
Jun 29, 2018

BERKELEY HEIGHTS, NJ, 29 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Axtria, een wereldwijd bedrijf voor analyse van Big Data, werd uitgeroepen tot winnaar van Red Herring's Top 100 Noord-Amerika 2018, een prijs die de meest opwindende en innovatieve particuliere technologiebedrijven van het continent erkent . Dit is de tweede keer dat Axtria is gekozen voor deze onderscheiding, geselecteerd uit duizenden deelnemers.

"We zijn verheugd om opnieuw gekozen te worden als winnaar van deze prestigieuze prijs. Axtria is opgericht met de visie om geavanceerde, op de cloud gebaseerde oplossingen te ontwikkelen die wereldwijde bedrijven helpen effectief inzichten van Big Data te beheren en te krijgen. gedreven door onze passie voor innovatie om het beste van mensen, processen en technologie te brengen om zakelijke problemen voor onze klanten op te lossen. "Het is geweldig dat onze inspanningen worden erkend," zei Jassi Chadha, CEO van Axtria.

Bedrijven werden door branche-experts, insiders en journalisten beoordeeld op een breed scala aan criteria, waaronder financiële prestaties, innovatie, bedrijfsstrategie en marktpenetratie. Red Herring's redacteuren evalueren al twee decennia de startups en technologiebedrijven van de wereld. Merken zoals Google, Kakao, Skype, Spotify, Twitter en YouTube zijn uitgekozen door Red Herring.

"De oogst van de Top 100-winnaars in 2018 behoort tot onze meest intrigerende ooit," zei Alex Vieux, voorzitter van Red Herring. "Noord-Amerika loopt al vele jaren voorop in technologie en het is een spannende ervaring geweest om zulke unieke, baanbrekende ondernemers en bedrijven te zien." Wat me het meest heeft opgewonden, is zoveel mensen niches zien maken in hightech en hypermodern. sectoren, "voegde Vieux eraan toe. "We geloven dat Axtria de drive, vaardigheden en passie belichaamt waarop technologie floreert, Axtria moet trots zijn op zijn prestatie: de concurrentie was ongelooflijk sterk."

Over Axtria Inc.

Axtria helpt klanten de operationele effectiviteit te verbeteren met oplossingen die gebruikmaken van Big Data, cloud-software, voorspellende analyses en machine learning. Axtria heeft een sterke focus op verkoop- en marketingactiviteiten in de life science-industrie. Het bedrijf werkt met wereldwijde klanten in meer dan 30 landen.

Axtria DataMAx ™, SalesIQ ™ en MarketingIQ ™ zijn cloudgebaseerde softwareplatformen waarmee klanten gegevens kunnen beheren, gegevenswetenschap kunnen gebruiken om inzicht te krijgen in verkoop- en marketingplanning en end-to-end commerciële activiteiten te beheren.

Producten