Huis > Nieuws > Inhoud
Base 11 en Sigma Pi Phi kondigen $ 1,5 miljoen Grant aan ter ondersteuning van rocketry bij een HBCU
Jun 25, 2018

CINCINNATI, OH, 25 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - De non-profitorganisatie Base 11 heeft een cadeau ter waarde van $ 1,5 miljoen ontvangen om de diversiteit in de pipeline van aerospace-talent te verbeteren. Met het geld zal Base 11 een subsidie aan een Historisch Black College of University (HBCU) financieren om een hands-on, experiëntieel raketprogramma te ontwikkelen. Dit nieuwe initiatief werd zondag bekend gemaakt tijdens de tweejaarlijkse bijeenkomst van Sigma Pi Phi Fraternity, bekend als The Boulé, de oudste, voornamelijk Afrikaanse Amerikaanse broederschap ter wereld.

Naar verwachting zal de commerciële ruimtevaartindustrie de komende 30 jaar een economische sector van $ 2.7 biljoen worden, volgens Bank of America Merrill Lynch. Toch staat de sector voor uitdagingen bij het aanwerven van een divers personeelsbestand.

"De Afrikaans-Amerikaanse beroepsbevolking en ondernemersgemeenschap zijn grotendeels achtergebleven door de technische boom in Silicon Valley, en we willen niet hetzelfde zien gebeuren met de commerciële ruimtevaartindustrie", zei Landon Taylor, CEO van Base 11. "Deze subsidie zal een HBCU uitrusten met het startkapitaal en menselijk kapitaal dat nodig is om een robuust, langdurig studentenrakettenprogramma op te bouwen dat in samenwerking met de industrie kan werken om ruimtevaarttalent te ontwikkelen en nieuwe innovaties te lanceren die de ruimte benutten als de nieuwe grens. "

De subsidie zal de oprichting van een laboratorium voor raketten met vloeibare brandstof op een HBCU-campus financieren, evenals de werving en aanwerving van een faculteitsleider in de ruimtevaart om leiding te geven aan de ontwikkeling en implementatie van een vloeibaar brandstofrakettenprogramma van wereldklasse binnen zijn ingenieursopleiding.

Geïnteresseerde HBCU's kunnen de subsidie aanvragen via een concurrerend RFP-proces dat begint in augustus 2018. De ontvanger van de subsidie wordt naar verwachting tegen het einde van de herfst geselecteerd.

"Sigma Pi Phi is vereerd om de volgende generatie ruimtevaartalent te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jonge Afro-Amerikanen deel uitmaken van de commerciële ruimtewedloop," zei Wes Coleman, de nationale president van Sigma Pi Phi. "We zijn er trots op om onder onze leden de leiders van vele HBCU's en van Base 11 te tellen en kijken er naar uit om samen te werken aan onze gedeelde visie."

De aankondiging van de beurs komt slechts enkele weken na de publieke aankondiging van de Base 11 Space Challenge, een competitie van $ 1 miljoen + voor het eerste door studenten geleide raketteam om een raket met vloeibare brandstof te ontwerpen, bouwen en lanceren tot 100 kilometer, de rand van de ruimte. De Base 11 Space Challenge werd op 6 juni aangekondigd in Compton, Californië, in Tomorrow's Aeronautical Museum, waar jongeren in South Los Angeles alles kunnen leren, van het besturen van vliegtuigen tot het bouwen van raketten. NASA-astronaut Leland Melvin kopte het evenement, waar meer dan 120 leiders uit de lucht- en ruimtevaart, de overheid en de academische wereld samenkwamen met studenten van studentenraketleden.

Als non-profitorganisatie zet Base 11 zich in voor het oplossen van twee van de grootste problemen in het land. Ten eerste, de groeiende talentcrisis voor wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (STEM), aangewakkerd door de ondervertegenwoordiging van vrouwen en etnische minderheden. En ten tweede, het ontbreken van een duurzame middenklasse inclusief alle Amerikanen. In het licht van deze missie, stapte een privédonor met de subsidie van $ 1,5 miljoen naar Base 11 om partnerschappen met HBCU's mogelijk te maken als een strategie om de vertegenwoordiging van Afrikaans Amerikaans talent in de commerciële ruimtevaartindustrie te vergroten.

"We hopen dat dit slechts de eerste van verschillende subsidies is en dat meer partners een stap vooruit zullen zetten om lucht- en ruimtevaartonderwijs bij HBCU's op te zetten en te ondersteunen," zei Dwayne Murray, die de commissie van Sigma Pi Phi voor HBCU's leidt.

Base 11 is een non-profit organisatie voor algemeen nut die zich richt op het machtigen van community-studenten met een laag potentieel aan potentieel, met hands-on onderwijs en training in STEM-gerelateerde ondernemingen. Base 11 werkt samen met community colleges en hun feeder op middelbare scholen om high-potential, low-resource studenten te voorzien van praktijktrainingen, ervaring en mentorschap in STEM-gerelateerde ondernemingen, en levert werkgevers een voorafgerichte pipeline aan van goed opgeleide, hoog opgeleide STEM werknemers en ondernemers. Ga voor meer informatie naar www.Base11.com . Base 11 is een DBA van het Centre for Innovations in Education, een non-profit 501 (c) 3 - IRS-vrijstelling EIN # 26-4365936.

Producten