Huis > Nieuws > Inhoud
Persoonlijke basisuitrusting
Jan 25, 2018

Persoonlijke basisuitrusting

Goggles in het water is er geen spiegel, het tafereel vervaagd. Draag een spiegel om de autofocusfunctie van de oogbol te herstellen.

Duikbrillen voor gehard glas, er zijn enkelvoudige lenzen en lenzen, dubbele lenzen met bijziendheid of verziende lenzen.


Oppervlakteademhaling buis oppervlak ademhalingsslang wordt gebruikt voor en na duik in het wateroppervlak sluipen om het gebruik van cilinderlucht te besparen, of snorkelen gebruik, geniet van onderwater landschap kan soepel ademen.


Duikschoenen Duikschoenen hebben de hoofdrol in het bieden van warmte en bescherming voor beide voeten. Duiken onvermijdelijk rif, wandelen op het strand, het dragen van duiklaarzen om de voeten van ruwe riffen en strand scherpe schelpen, koraalresten krassen, maar ook om te voorkomen dat de voeten waren verbrand door de zon op het strand te voorkomen.


Vinnen (flippers) vinnen zijn om duikers onder water te helpen de drijvende kracht te vergroten. Vinnen zijn verdeeld in twee soorten: de ene is een stel voeten en de andere is te openen met het type, open de vinnen om duikschoenen te dragen.


Duikpak zo lang als het gebruik van natpak is om het lichaam te voorzien van warmte en bescherming. Vermijd krassen op het lichaam, prikken met waterfoelie of kwallen en blootstelling aan de zon op het water. Duikkleding is verdeeld in twee categorieën, droge kleding en natte kleding, casual duiken gebruikt over het algemeen natte kleding, droge kleding voor duiken in koud water of gebruik van ijsduiken.


Duiken Handschoenen Duiken Handschoenen functie is om beide handen te voorzien van warmte en bescherming.


Duikmes roestvrij staal en titanium zijn twee, titanium is niet gemakkelijk te roesten. Wanneer duikers vislijnen tegenkomen, is visnetten of zeewierverpakking het gebruikte snijgereedschap.


Lood Lood Loodblok wordt hoofdzakelijk gebruikt om het drijfvermogen van lichaam, duikpak en duikuitrusting te compenseren.


Duikuitrusting Scuba is vertaald van SCUBA en scuba is samengesteld uit vijf initialen in het Engels. SCUBA = Zelfgebouwde onderwater ademhalingsapparatuur (eigen ademhalingsapparatuur)


Float Control (BC) -besturing met zwevende werking is om duikduikers op het water te voorzien of als het helpt bij het regelen van zwevende hulp. Tijdens de duik zorgt het drukveranderende oppervlak ervoor dat de vlotter toeneemt of afneemt. U kunt de duiker helpen de neutrale dobber (gewichtloosheid) te bereiken door de lucht in de drijflaag te verhogen of te verlagen.


Ademregelaars Algemeen Ademregelaars zijn in staat om op verschillende diepten voldoende adem te halen. Door de eerste en tweede fase van de ademhalingsregelaar kan de hogedruklucht in de cilinder worden verlaagd naar de lucht die de duiker comfortabel kan ademen. Onderwater zal voldoende gas voor uw behoeften bieden. Bestaat uit een en twee niveaus. De regelaar moet worden uitgerust met een reserve gas

Bron (back-up twee)


Duikinstrumenten Duikinstrumenten hebben een enkele tafel (barometer), dubbele tafel (barometer + dieptemeter of barometer + kompas), drievoudige tafel (barometer, dieptemeter, kompas) samenstelling.


Duikcomputer Duikcomputerhorloge kan een verscheidenheid aan informatie bieden, erg handig, inclusief diepte, temperatuur, duiktijd, decompressieprogramma en duikplan, luchtvolume, opstijgsnelheidwaarschuwing en andere functies.


Duikcilinders Cilinders zijn gemaakt van staal en een aluminiumlegering zolang ze worden gebruikt voor het opslaan van perslucht. Verschillende capaciteitsgrootten, kunnen worden gevuld met 200 atmosferische druk.


Hulpduikuitrusting om uw duiken veiliger en leuker te maken.


Hoofdkap om veel warmteverlies van het hoofd te voorkomen, hoofd en nek te beschermen.


Duiklampen Nachtduiken, diepe duiken, grotduiken of zoeken naar biologisch gebruik van observatieholen.


Onderwatercamera en videocamera Gewone digitale camera of videocamera met een bijpassende camerabehuizing kan een waterdicht effect bereiken, ongeveer veertig waterdicht

Rice, er zijn verschillende fotografiemerken die de shell van de camera en de shell van de camera hebben geproduceerd.


Pagers op het oppervlak en onderaan Piepmachines op de bodem bieden hoorbare onderwateraankondigingen en gesprekspartners. De pager op het oppervlak stijgt wanneer het water terugkeert naar het oppervlak van het water weg van het schip

Gebruikt, vanwege het vrij scherpe geluid, bemerkte de bemanning de positie van de duiker.


Onderwater scorebord wordt gebruikt om volledig te communiceren met potentiële partners onder water en om duikinformatie kort op te nemen.


Opblaasbare olifant trekken Olifant uittrekken is ongeveer een meter lange oranje ballon opblaasbare ballonnen. Wanneer ze worden geconfronteerd met sterke stromingen of golven, zijn de opblaasbare boten gemakkelijk te vinden op het wateroppervlak. Is een belangrijk hulpmiddel voor uitrusting, duiken moet worden uitgevoerd.


Producten