Huis > Nieuws > Inhoud
Beste creditcard verwerkende bedrijven genoemd door Topcreditcardprocessors.com voor juli 2018
Jul 11, 2018

NAPLES, FL, 9 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - De onafhankelijke autoriteit op het gebied van merchant services, topcreditcardprocessors.com, heeft hun ranglijst bekendgemaakt van de beste creditcardverwerkingsbedrijven voor de maand juli 2018. Elke maand concurreren Merchant Service Providers die verkopers toestaan creditcardbetalingen te accepteren, worden op de proef gesteld om te bepalen welke het meest constant een uitzonderlijke algehele service bieden. Hoewel er duizenden bedrijven zijn die merchant services aanbieden, zijn de rankings bedoeld om de best presterende spelers te benadrukken.

De ranglijsten van de beste creditcardprocessors voor juli 2018 zijn:

1) Specialisten voor creditcardverwerking

2) Nationale verwerking

3) CoCard

4) CardConnect

5) BankCard USA

6) Merchant Cash Group

7) BC-financiering

8) Maverick BankCard, Inc.

9) Harbortouch

10) Yoozy

Ga naar: om de volledige lijst met de beste creditcardverwerkingsbedrijven te bekijken:

https://www.topcreditcardprocessors.com/rankings-of-best-credit-card- ... -companies

Het proces dat wordt gebruikt om te bepalen welke creditcardverwerkingsbedrijven in de ranglijst moeten worden opgenomen, omvat het gebruik van een reeks evaluatiecriteria. De criteria bestaan uit factoren die de meeste invloed hebben op de kwaliteit van de dienstverlening aan verkopers. De vijf gebieden van evaluatiecriteria die worden gebruikt, zijn onder meer concurrerende tarieven, betrouwbaarheid, efficiëntie, variantie en klantenondersteuning. Verkopers nemen vaak contact op met topcreditcardprocessors.com om hun zorgen en complimenten te uiten over de zakelijke diensten die zij gebruiken.

Over topcreditcardprocessors.com

topcreditcardprocessors.com is een bekende onafhankelijke autoriteit op het gebied van merchant services. De primaire ambitie van topcreditcardprocessors.com is om personen of services die de beste oplossingen voor creditcardverwerking ter wereld bieden, te identificeren en te verkondigen. Een gespecialiseerd team van onderzoekers onderzoekt elke maand duizenden aanvragers die willen worden gerangschikt als een product of dienst voor de verwerking van creditcards door de onafhankelijke autoriteit.

Producten