Huis > Nieuws > Inhoud
BHS, Inc. debuut van nieuwe elektrische producten op NECA 2018
Aug 10, 2018

ST. LOUIS, MO, 10 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - BHS, Inc., een toonaangevende fabrikant van material handling-apparatuur, zal nieuwe oplossingen presenteren voor het beheer van elektrische voedingen bij de National Electrical Contractors Association 2018 beurs en congres (NECA 2018) ). Het evenement vindt plaats tussen zondag 30 september en dinsdag 2 oktober in het Pennsylvania Convention Center in Philadelphia.

Bezoekers van de stand van BHS bij NECA kunnen deelnemen aan praktische demonstraties van innovatieve producten die zijn ontworpen om de veiligheid, ergonomie en productiviteit in de elektrische industrie te verbeteren.

"We zijn vanaf het begin actief in de material handling, bijna 40 jaar terug", zegt Melissa Bowen van BHS Marketing. "Nu passen onze ingenieurs die expertise toe op elektrische materialen, en we kunnen niet wachten om te delen met onze collega's in Philadelphia."

De in St. Louis, MO gevestigde fabrikant produceert heavy-duty staalapparatuur voor kabel- en draadbeheer, het hanteren van haspels en het verplaatsen van grote hoeveelheden elektrische materialen. Producten zoals Conduit Carrier Carts (CC) en Light Fixture Carts (LFC) vullen een bepaalde leegte in de bouwsector, aldus Bowen.

"Traditioneel boden fabrikanten al deze oplossingen voor kabelbeheer aan, maar niets om te voorkomen dat je verlichtingsarmaturen kapot gaan op weg naar de installatie," zei Bowen. "We zijn toegewijd aan het oplossen van problemen met material handling met echte innovaties en we hebben de ervaring om het voor elkaar te krijgen."

BHS, Inc. zal zijn producten presenteren op de dubbelbrede stand 649, tegenover de NECA Survey Lounge.

"We kijken er naar uit om onze producten te delen, maar we zijn zelfs meer verheugd om te horen van verschillende marktleiders", aldus Bowen. "We werken elke dag aan industriële apparatuur op maat. Als elektrische aannemers naar onze stand komen en ons vertellen wat hen vertraagt, wie weet? Er kan een heel nieuw product uitkomen, en dat is een overwinning voor iedereen."

Over BHS, Inc.

BHS, Inc. is een toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte magazijnuitrusting en intern transportmaterieel, gevestigd in St. Louis, Missouri, Verenigde Staten. Het bedrijf past zijn toonaangevende producten aan de specificaties van de klant aan, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de ergonomie en productiviteit en het bieden van een complete set oplossingen voor klanten in verschillende industrieën. Ga naar https://www.bhs1.com voor meer informatie.

Producten