Huis > Nieuws > Inhoud
Blue Sky Family Dental biedt consulten voor Smile Makeovers
Aug 08, 2018

TORRANCE, CA, 7 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Smile makeovers zijn processen die een beschadigde glimlach kunnen transformeren. Ze bestaan uit een of meer cosmetische procedures die zijn ontworpen om vlekken, spaanders, scheuren of andere veel voorkomende fouten te verwijderen. Met een makeover voor make-up kunnen jarenlange schade worden gewist voor een jongere, frissere, gezondere glimlach. De tandarts van Torrance, Dr. Robert Mondavi en Blue Sky Family Dental bieden nu consulten voor makeovers voor een glimlach.

Dr. Mondavi biedt volledig op maat gemaakte glimlachmake-overs om de individuele kenmerken van zijn patiënten naar voren te brengen. Om dit te doen, beschouwt hij de unieke huidtoon, haarkleur, gelaatstrekken, tandvleesweefsel, lipvorm en grootte van elke persoon, en de vorm en grootte van hun tanden. Verschillende herstellende en cosmetische behandelingen kunnen worden overwogen, waaronder:

• Tooth-gekleurde vullingen
• Porseleinen veneers
Porseleinen kronen
• Tanden bleken
• Tandimplantaten
Invisalign

"We doen er alles aan om voor u te zorgen", zei het personeel van Dr. Mondavi. "Beantwoord al uw vragen, we zullen al uw opties uitleggen, en we zullen u helpen de beste keuze te maken. We zullen helpen uw zorg zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken."

Verschuivende tanden, bederf, spanen, vlekken en zelfs ontbrekende tanden kunnen allemaal worden verholpen in slechts een paar tandartsbezoeken en patiënten kunnen nieuwe, mooie nieuwe glimlachen krijgen.

Voorafgaand aan een glimlach-makeover moet een patiënt een consult plannen. Tijdens het consult onderzoekt Dr. Mondavi de tanden en gebitsproblemen van de patiënt. Hij zal ook de doelen en voorkeuren van de patiënt bespreken voor hun glimlach en een tandheelkundige en gezondheidsgeschiedenis afleggen. Ten slotte zal hij met de patiënt samenwerken om een uitgebreid smile make-over plan te maken. Het plan kan vervolgens worden geïmplementeerd in de loop van een of meerdere afspraken.

Over Dr. Robert Mondavi

Dr. Mondavi is een trotse afgestudeerde van de University of the Pacific, San Francisco, School of Dentistry. Hij is toegewijd aan permanente educatie en heeft verschillende geavanceerde programma's voltooid, waaronder programma's in implantaten, bio-esthetische vorm en functie en cosmetische tandheelkunde. Hij neemt de nieuwste technologie op in zijn praktijk, zodat hij zijn patiënten schitterende resultaten en een gezonde glimlach kan bieden. Hij heeft meer dan 5500 patiënten behandeld, maar heeft nog nooit de persoonlijke aandacht verloren die een tandartskantoor als thuis voelt. Elke patiënt die door zijn kantoordeuren loopt wordt verwelkomd en voelt zich op zijn gemak. Dr. Mondavi gelooft dat "persoonlijke relaties net zo belangrijk zijn als professionele relaties" en streeft ernaar om het comfort en de volledige tevredenheid van elke patiënt die hij behandelt te verzekeren.

Producten