Huis > Nieuws > Inhoud
BookYourHunt.com: drie jaar succes
Jun 27, 2018

CHALLIS, ID, 26 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - 1 juni 2018, de datum die drie jaar verjaardag markeert van BookYourHunt.com , een vertrouwde online marktplaats voor jachttrips, werd bijna onopgemerkt door het team. Maar geen detail, hoe klein ook, mist de aandacht van Aleksei Agafonov, oprichter en CEO van BookYourHunt.com; hij controleerde het logboek, en daar was het - precies 3 jaar geleden, 1 juni 2015, werd de BookYourHunt.com-website gelanceerd.

Het idee van een online marktplaats waar leveranciers hun jachten kunnen aanbieden en aanbieden, en jagers kunnen ze vinden en direct boeken, voor de prijs van de verkoper, zonder verborgen of extra kosten, is eenvoudig. Het laten werken is een ander verhaal. Internet heeft een lange weg afgelegd sinds de jaren negentig, toen je een dot.com kon opzetten en achterover kon leunen. Tegenwoordig kost het veel zwoegen en talent van 's werelds beste IT-ontwikkelaars om online toegang te krijgen tot uw potentiële klanten en om het vinden van de juiste jacht op de juiste persoon een fluitje van een cent te maken, met de tientallen soorten, jachtmethoden, jacht moeilijkheden, honderden winkels en locaties, annulerings- en kortingsaanbiedingen, tijden en spaties op BookYourHunt.com, de taak is enorm.

De meeste van de beste gidsen en PH's zijn geruststellend old-school; ze zijn meestal veel meer thuis in de wildernis dan op het world wide web en willen liever een boze poema aan dan een computermuis. Het supportteam van BookYourHunt.com behandelt alles voor hen, zodat het online bezoeken van uw jachten voor klanten over de hele wereld nog nooit zo eenvoudig is geweest. Dus het gaat om de jagers. Veel van degenen die hun jachtavontuur vonden op BookYourHunt.com ontdekten dat het BookYourHunt-team bereid was om dingen te doen die niet in de klantovereenkomst worden vermeld. Ze hoeven bijvoorbeeld geen jachten te verzetten en visums te regelen voor jagers die ten onrechte aannemen dat Hongarije en Rusland een visumvrije overeenkomst hadden, maar BookYourHunt.com bestaat om jagers het beste van de jachtervaring te geven, en dat doen ze ook.

Honderden jagers hebben hun jachtavonturen op BookYourHunt.com gevonden en hun beoordelingen op de website helpen toekomstige klanten de aanbiedingen te kiezen die precies overeenkomen met hun interesses en verlangens. Het groeiende aantal beoordelingen bracht BookYourHunt.com ertoe om de Award of Excellence te lanceren, gebaseerd op recensies van jagers. De eerste acht prijzen zijn in mei uitgereikt aan de verdienstelijke outfitters . Meer zal volgen.

Hard werken en bewezen prestaties zorgden voor een continue groei over de hele drie jaar. Op BookYourHunt.com is de favoriete prestatie-indicator het aantal outfitters en speurtochten op de markt. Aan de ene kant illustreert het hoeveel kansen BookYourHunt.com biedt voor een jager. Aan de andere kant laat het zien dat outfitters en gidsen er baat bij hebben om hun jacht te maken op BookYourHunt.com. Beginnend in 2015 met slechts 10 jachten van 3 outfitters, is het aantal sindsdien altijd gestegen. Vandaag de dag bestrijkt de BookYourHunt.com- jachtkaart de hele wereld met meer dan 500 winkels in 47 landen en het aantal jagers heeft net meer dan 4000+ overtroffen!

Het succes kostte veel werk, maar het was een werk van liefde. Niet alleen voor Aleksei Agafonov en zijn gerenommeerde partners, James Reed en Jim Shockey, maar voor het hele team van het project. In feite zeggen alle teamleden dat hun tijd bij BookYourHunt.com "als een flits is gegaan", eraan toevoegend dat ze trots en dankbaar zijn om deel uit te maken van dit project, dat hen veel kansen voor professionele groei biedt. Er is uitdaging en er is zwoegen, maar er is ook passie en enthousiasme. Als je iets uitdagends doet, iets belangrijks en iets waar je van houdt, vliegt de tijd voorbij. Dat is waarschijnlijk waarom het jubileum bijna onopgemerkt bleef.

Hoewel het jubileum het team verraste, is het geen verrassing hoe BookYourHunt snel een begrip wordt in de jachtindustrie en de go-to-place voor het boeken van een jachtreis.

BookYourHunt is opgericht in 2015 en is een vertrouwde online marktplaats waar jagers, buitensportliefhebbers en professionele winkels hun unieke jachtmogelijkheden over de hele wereld kunnen opsommen, ontdekken, boeken en ervan genieten.

Of een jager op zoek is naar een lokale jachttrip in de buurt van thuis, een langgerekte Afrikaanse safari of een last-minute annuleringsjacht met korting, BookYourHunt verbindt zijn gebruikers met unieke jachtmogelijkheden, ongeacht hun budget, in meer dan 47 landen over 5 continenten.

Producten