Huis > Nieuws > Inhoud
Zakenvrouw SS Curtis bevordert Kid-ondernemerschap
Jun 28, 2018

SUNNYVALE, CA, 25 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - SS Curtis (MBA), een ervaren zakenvrouw in de technologische industrie, lanceert een campagne om het ondernemerschap van kinderen te stimuleren door middel van geanimeerde video's, fictieboeken, non-fictie gidsen, pluche katten, en meer. Afbeeldingen en details zijn te vinden op http://www.laughingthunder.com .

Het boek 'The New Businesses Adventure', uitgegeven door ThinkerBlox, LLC, toont de problemen van de jonge katten Sven, Fritz, Pumpkin en Yolanda bij het opstarten van bedrijven in Laughing Thunder.

Sven lanceert een kookshow met gerechten die een beetje bizar zijn. Yolanda bouwt een robot met serieuze problemen. Fritz koopt een blimp om weervideo's te filmen. Pumpkin publiceert een "How to be Unmannerly" -website. Maar de jonge katten worden onderweg geconfronteerd met veel uitdagingen, waardoor jonge lezers in spanning blijven.

"Ik wil dat kinderen weten dat ze bedrijven kunnen starten", zei Curtis. "The Cats of Laughing Thunder moedigen het ondernemerschap van kinderen aan op een manier die leuk en toegankelijk is voor kinderen."

Als kind dat opgroeit op een boerderij in het Midwesten, begon Curtis haar eerste zakelijke avontuur op de leeftijd van vijf toen haar vader haar een rundvee gaf om te verhogen. Ze betaalde die begeleiding naar voren door haar eigen dochter bij te staan bij het opstarten van een ornamentbedrijf op vijfjarige leeftijd - nu is haar dochter een MIT-technische student die zich bezighoudt met een robotica-start-up.

Curtis gelooft dat de vrouwelijke kat Yolanda ook "een rolmodel voor meisjes is om hen aan te moedigen STEM na te streven: wetenschap, technologie, techniek en wiskunde."

Door de capriolen van deze boeiende katten hoopt Curtis dat kinderen opgewonden zullen zijn om hun eigen bedrijf te starten. Van Richard Branson tot Tony Hsieh, veel van de meest succesvolle ondernemers begonnen een bedrijf voordat ze volwassen werden. Met de komst van de gig-economie moeten kinderen meer dan ooit zakelijke vaardigheden leren.

"The New Businesses Adventure" en begeleidende stappen voor het starten van een bedrijfsgids zijn beschikbaar op Amazon in zowel gedrukte als elektronische edities. Aanvullende informatie over Curtis en haar werk is te vinden op http://www.laughingthunder.com .

Producten