Huis > Nieuws > Inhoud
CES 2018 Sport en gezondheidsproducten spannend
Jan 20, 2018

Netease-Sports meldde op 17 januari:


De CES 2018 International Consumer Electronics Show in Las Vegas, VS, is zojuist afgesloten. In de afgelopen paar sessies zijn kunstmatige intelligentie, VR-producten, onbemande luchtvaartuigen en AR-producten allemaal de aandachtspunt geworden. De technologie van het nieuwe jaar en het eerste evenement op het gebied van digitale consumenten, de CES-show brengt ons die verschillen?


CES 2018-exposanten zijn onderverdeeld in marktleiders en industrie-innovators, een totaal van meer dan 4000 exposanten. De weergavecategorie is nog steeds gebaseerd op smart home, internet of things, AR / VR, automatische / driverless deze sleutelwoorden, en dit jaar hebben de organisatoren voor het gebied van gezondheid een aparte vier thema's opgezet, namelijk: gemak, digitale gezondheid, fitness en draagbare apparaten en slaaptechnologie. Wat we u bieden, is meer informatie over de gezondheid en draagbare technologie-gerelateerde productinhoud.


Jia Ming heeft dit jaar op de CES 2018-show het nieuwste slimme horloge Forerunner 645 uitgebracht, een horloge voor sportmuziek met ingebouwde opslag en GPS. Functie om meer tegemoet te komen aan de populaire consumentengebruikers Het is ook de reden voor deze productlancering, naast het spelen van muziek, heeft Forerunner 645 toegevoegd Vivoactive 3 heeft alleen de Garmin Pay NFC-betalingsfunctie. Bovendien is de Forerunner 645-sport nog steeds een sterk punt, een door het horloge ingebouwde GPS, GLONASS en hartslagsensor om hardlopen, paardrijden en zwemmen en andere activiteiten te volgen, en in de software om trainingsbelasting en anaerobe effecten te bieden, enzovoort. Jia Ming zei Forerunner 645 normaal gebruik tot 7 dagen, met behulp van de GPS-modus gedurende 5 uur. Het product is momenteel te koop voor $ 450, plus een versie voor niet-muziekspelers voor $ 400.


Producten