Huis > Nieuws > Inhoud
ClickFunnels Honours BSU Voetbaltrainer Bryan Harsin
Jul 19, 2018

BOISE, ID, 6 juni, 2018 /24-7PressRelease / - ClickFunnels, het op Boise gebaseerde internetmarketingbedrijf dat meer dan 300 bedrijfseigenaren geholpen heeft meer dan $ 1 miljoen aan omzet te behalen, zal Boise State University Head Football Coach Bryan Harsin een prijsuitreiking doen vandaag voor het helpen van het bedrijf om het Guinness World Record voor bubble soccer in te stellen.

Toppers voor sociale media die op 15 september 2017 bijeenkwamen in Boise State University om ClickFunnels te helpen zijn virale video te lanceren met ' s werelds grootste bubbelvoetbalspel, zoals aangegeven door het Guinness Book of World Records .

Het Guinness Book of World Records verklaarde dat de 99 mensen in pantsercarnatie die op The Blue in het Albertsons-stadion uitzagen, het grootste menselijke bubble-voetbalspel in de geschiedenis van de wereld was.

"Het was geweldig om iedereen op de 'smurf-grasmat' voetbalsportvoetbal te zien spelen om het Guinness Wereldrecord neer te zetten, en we hadden het niet kunnen doen zonder coach Harsin, 'zei CEO van ClickFunnels en mede-oprichter Russell Brunson.

Dave Woodward, chief business development officer voor ClickFunnels, zal de prijswoensdag presenteren in Boise State. Atletisch directeur Curt Apsey zal een van de aanwezigen zijn. De prijs onderstreept de relatie tussen de universiteit en ClickFunnels, die een aantal afgestudeerden uit de Boise-staat in dienst heeft. Brunson is een voormalig Boise State worstelaar en studeerde af aan de universiteit.

De partij voor virale video-lancering van ClickFunnels kenmerkte honderden sociale media-marketeers, waaronder keynote-spreker Gary Vaynerchuk en de Harmon Brothers . Brunson vertelde hoe ClickFunnels in drie jaar tijd $ 100 miljoen aan bedrijfsactiviteiten heeft gerealiseerd zonder enige vorm van risicokapitaalbijstand.

Over Russell Brunson : Russell Brunson is een marketinggenie en de grootste Funnelhacker ter wereld. Hij is CEO en mede-oprichter van ClickFunnels, de revolutionaire online verkoop- en marketingsoftware die is ontworpen als een eenvoudig te gebruiken, alles-in-één marketingoplossing voor ondernemers en ondernemers die hun diensten en producten online willen aanbieden. Brunson werkt actief aan het omzetten van normale gewone mensen in marketingbreinen en bedrijfseigenaren naar miljonairs via ClickFunnels. Hij is een echte seriële ondernemer en hij is eigenaar van verschillende andere bedrijven die softwareproducten, supplementen, fysieke producten en meer verkopen.

Lees meer over ClickFunnels in de online persmap www.clickfunnels.onlinepresskit247.com en website www.clickfunnels.com . Neem voor interviewverzoeken contact op met publicist Michelle Tennant op 828-749-3200 (828-817-4034 na sluitingstijd) of email Michelle@WasabiPublicity.com .

Producten