Huis > Nieuws > Inhoud
ComplyWorks wint de COS 2018-lezerskeuze voor oplossingen voor het beheer van aannemers
Aug 17, 2018

CALGARY, AB, 17 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - ComplyWorks is er trots op aan te kondigen dat we voor het tweede jaar op rij de titel Readers 'Choice for Contractor Management Solutions in het Canadian Occupational Safety (COS) Magazine 2018 hebben gekregen.

De COS Readers 'Choice Awards erkennen meer dan 100 Canadese bedrijven voor hun uitmuntendheid in meer dan 50 veiligheidsgerelateerde categorieën, zoals noodbeheer, ergonomie, veiligheidsvoorzieningen en meer.

"We zijn er trots op dat we worden erkend voor de toonaangevende oplossingen voor aannemersbeheer die we onze klanten over de hele wereld bieden", zegt Cal Fairbanks, President en CEO van ComplyWorks. "We werken nauw samen met onze klanten en partners om veiligere werkomgevingen te bevorderen en zinvolle resultaten te creëren."

De COS-prijswinnaars worden gekozen door het publiek en niet door een jury, zodat elke organisatie op een eerlijke manier vertegenwoordigd is. Een ongelooflijke 31.000 stemmen werden uitgebracht door veiligheidsprofessionals in het hele land dit jaar.

"Onze betaalbare oplossingen maken het gemakkelijk voor bedrijven om nalevingsbehoeften en -vereisten te beheren bij het inhuren van externe contractanten om de best mogelijke operationele resultaten te bereiken." We nodigen elk bedrijf in elke branche uit om contact met ons op te nemen en te bekijken hoe we een verschil kunnen maken in hun regionaal, nationaal en internationaal compliance management. "

Over ComplyWorks
ComplyWorks is een wereldleider op het gebied van compliancebeheer. Sinds de oprichting in 2004 heeft het bedrijf zijn bereik uitgebreid naar meer dan 80 landen, met behoud van de focus op zijn klanten. Het bedrijf is doorgegaan met het uitbreiden van zijn aanbod om de volledige nalevingslevenscyclus te dekken, van het beheer van de aannemer tot het beheer van het personeelsbestand, het beheer van de werf en de betaling.

Ga voor meer informatie naar: www.complyworks.com

Producten