Huis > Nieuws > Inhoud
Corporate Whistleblower Centre dringt er nu bij een medewerker van een zorgbedrijf op aan om psychotherapie-diensten aan te bieden aan patiënten van Medicaid die niet medisch nodig zijn om te bellen voor beloningen
Sep 13, 2018
WASHINGTON, DC, 12 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Het Corporate Whistleblower Center zegt: "Op 6 augustus 2018 kondigde het ministerie van Justitie een zorgfirma aan die was overeengekomen om $ 1,1 miljoen te betalen om beschuldigingen te verhelpen dat het ziekenhuis terugbetaling vroeg en ontving van Medicare voor diensten die niet medisch verantwoord of noodzakelijk waren, in dit geval krijgt de klokkenluider $ 195.000, deze regeling heeft te maken met Intensive Poliklinische Psychotherapie (IOP) -diensten.

"Als u werkt voor een zorgaanbieder die ten onrechte Medicare of Medicaid in welke staat dan ook in rekening brengt, kunt u ons op elk gewenst moment bellen op 866-714-6466 als de behandelingen die uw werkgever aanbiedt medisch onredelijk en / of onnodig zijn. de beloningen voor dit soort informatie kunnen aanzienlijk zijn. " http://CorporateWhistleblower.Com

Het Corporate Whistleblower Center is ook erg geïnteresseerd in het horen van professionals in de gezondheidszorg als hun werkgever betrokken is bij medisch onnodige behandelingen voor de volgende typen Medicaid of Medicare patiënten:

* Een drugs- of alcoholrehabilitatiecentrum dat Medicaid of Medicare in rekening brengt voor behandeling wanneer er geen zinvolle behandeling wordt gegeven.

* Een faciliteit voor geestelijke gezondheidszorg die daklozen aanmeldt voor behandelingen voor geestelijke gezondheidszorg en Medicaid of Medicare in rekening brengt als er geen daadwerkelijke behandelingen worden gegeven.

* Een polikliniek voor geestelijke gezondheidszorg die Medicaid of Medicare in rekening brengt voor patiënten met psychische problemen, terwijl er in feite geen behandelingen voor geestelijke gezondheidszorg worden gegeven.

Volgens het Corporate Whistleblower Center: "Geestelijke gezondheid of drugs- / alcoholdiensten staan in een donkere hoek als het gaat om overheidstoezicht. De enige eenvoudigere manier om Medicare of Medicaid af te troggelen, is een verpleeghuis of een geschoolde verpleeginrichting die constant kort is. Als uw werkgever Medicaid of Medicare in rekening brengt voor medisch onnodige behandelingen op volumebasis, bel ons dan op elk gewenst moment op 866-714-6466 en laten we het beloningspotentieel van uw informatie bespreken. Waarom zit u op een winnende lotto-kaart zonder ooit wetende wat het waard was geweest? " http://CorporateWhistleblower.Com

Eenvoudige regels voor een klokkenluider van het Corporate Whistleblower Center: Ga niet eerst naar de overheid als u een grote klokkenluider bent. Het Corporate Whistleblower Center zegt: "Grote klokkenluiders gaan vaak naar de overheid om te denken dat ze zullen helpen." Het is een grote fout Ga niet naar de nieuwsmedia met uw klokkenluidersinformatie Openbaarmaking van de informatie van een klokkenluider kan elk vooruitzicht op een beloning vernietigen. Probeer een gezondheidszorgbedrijf niet te dwingen om te komen vertellen over hun betrokkenheid bij een regeling om Medicare of Meicaid te overtreffen. Vertel ons eerst wat voor soort informatie u heeft en als we denken dat dit voldoende is, helpen wij u vind de juiste advocatenkantoren om u te helpen bij het verbeteren van uw informatie. "

Het Corporate Whistleblower Center is de grootste voorstander van klokkenluiders in de Verenigde Staten. In tegenstelling tot welke groep in de VS, kunnen ze een potentiële klokkenluider helpen met het verpakken van hun informatie en zij zullen de klokkenluider toegang geven tot enkele van de meest ervaren klokkenluidersadvocaten in de natie. Voor meer informatie kan een potentiële klokkenluider contact opnemen met het Corporate Whistleblower Center op 866-714-6466 of http://CorporateWhistleblower.Com bezoeken .

Raadpleeg voor de toeschrijving het persbericht van het Amerikaanse ministerie van Justitie over deze recente klokkenluidersbeloning: https://www.justice.gov/opa/pr/grenada-lake-medical-center-pay-more-1 ... llegations .
Producten