Huis > Nieuws > Inhoud
Klanten realiseren 30% + jaarlijkse besparingen op hun AWS-clouduitgaven met de nieuwe AWS Cloud Optimization-oplossing van TekStream
Aug 10, 2018

ATLANTA, GA, 10 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Het in Atlanta gevestigde technologiebedrijf, TekStream Solutions, is verheugd om de release van zijn AWS Cloud Optimization Solution aan te kondigen. De AWS Cloud Optimization-oplossing van TekStream is specifiek ontworpen om bedrijven te helpen hun AWS Cloud-uitgaven te beperken en te optimaliseren. Bedrijven gaan van traditionele, on-premise of datacenter gehoste omgevingen om te profiteren van Cloud-oplossingen voor het uitvoeren van kritieke bedrijfsapplicaties, het onderhouden van test- en ontwikkelomgevingen en het bedenken van oplossingen voor geografische noodherstel.

Veel van deze bedrijven hebben ontdekt dat kostenbeheer moeilijk is zonder de juiste controles en overzicht om te bepalen hoe op cloud-gebaseerde systemen worden gebruikt. De AWS Cloud Optimization van TekStream biedt het inzicht, de controle en de begeleiding door een mix van software en Amazon Cloud-experts die AWS-accountgegevens verzamelen, analyseren, aanbevelen en corrigeren om de Cloud-uitgaven te optimaliseren. De AWS Cloud Optimization-oplossing van TekStream biedt software die bestaat uit Collectors en Reapers en wordt ondersteund door analyses om initiële aanbevelingen te doen die klanten helpen bij het verlagen van de Cloud-kosten. Standaardgerichte gebieden voor optimalisatie zijn onder meer:

• Orphaned Snapshots
• Snapshots ondersteund door AMI's
• Orphaned EBS-volumes
• PIOPS op verweesde volumes
• EBS-volumes bij stopgezette exemplaren
• Ongebruikte instanties
• Legacy-instantietypen
• Onderbenutte instanties

"Door onze voortdurende focus en verschuiving van onze services naar het helpen van klanten om gebruik te maken van cloudgebaseerde technologieën en Big Data-oplossingen, zijn aanzienlijke gebieden van kostenbesparingen in de cloudinfrastructuuruitgaven van onze klanten gebleken met platforms zoals AWS en Oracle. Veel klanten hebben snel AWS en Op andere Cloud-platforms is de aanpak vooral een traditionele datacenter-oplossing geweest ten opzichte van de ware waarde van de toonaangevende cloudplatforms van vandaag, zoals AWS. Onze unieke AWS Cloud Optimization-oplossing biedt de nodige analyses samen met een deskundige architectuurbeoordeling om onze klanten te helpen hun AWS-uitgaven te optimaliseren als en het opzetten van hun infrastructuur voor toekomstige groei Het resultaat is in veel gevallen een vermindering van 25% tot 30% van de jaarlijkse uitgaven voor onze klanten. " - Rob Jansen, CEO van TekStream Solutions,

Troy Allen, vicevoorzitter van Emerging Technologies van TekStream Solutions, zegt: "TekStream heeft jarenlange ervaring met het helpen van klanten bij het beheren van hun applicaties in een breed scala van infrastructuren. In die jaren hebben we een toename zien voor Public Cloud-omgevingen zoals AWS. adopters hebben niet de best practices ontwikkeld die nodig zijn om hun infrastructuuruitgaven zo efficiënt mogelijk te beheren. Het team van AWS-experts van TekStream heeft gewerkt voor enkele van de grootste cloud-adopters die deze ervaringen en beproefde best practices aan onze eigen klanten hebben gebracht. hoekstenen van onze AWS Cloud Optimization Solution. "

TekStream-oplossingen
TekStream Solutions is een in Atlanta gevestigd bedrijf met technologische oplossingen dat zich specialiseert in het aanpakken van de bedrijfsbrede IT-problemen waarmee bedrijven te maken hebben, zoals het consolideren en stroomlijnen van ongelijksoortige inhoud en applicatiesystemen en de uitdagingen in de markt om "altijd en overal toegang" tot gegevens te creëren voor werknemers, partners en klanten. De IT-consultingoplossingen van TekStream in combinatie met gespecialiseerde IT-rekruteringsexpertise helpen bedrijven hun efficiëntie te vergroten, kosten te stroomlijnen en concurrerend te blijven in een extreem snel veranderende markt. Ga voor meer informatie over TekStream Solutions naar www.tekstream.com of stuur een e-mail naar Shichen Zhang via shichen.zhang@tekstream.com .

Producten