Huis > Nieuws > Inhoud
CYPHER LEARNING Toont onderwijsinnovatie met NEO LMS op ISTE 2018
Jun 09, 2018

SAN FRANCISCO, CA, 9 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - CYPHER LEARNING heeft aangekondigd dat het NEO , het bekroonde Learning Management System (LMS) voor scholen en universiteiten van IST 2018 , in Chicago, tussen 24 juni zal presenteren -27.

De ISTE Conference & Expo wordt wereldwijd erkend als de meest uitgebreide conferentie over onderwijstechnologie ter wereld. Al meer dan drie decennia hebben opvoeders en onderwijsleiders zich verzameld op de ISTE-conferentie om hands-on te leren, ideeën uit te wisselen en te netwerken met gelijkgestemde denkers die het leren en onderwijzen willen transformeren. Het jaarlijkse evenement trekt meer dan 16.000 deelnemers en vertegenwoordigers van de industrie, waaronder docenten, technologiecoördinatoren, beheerders, bibliotheekmediadespecialisten, lerarenopleiders en beleidsmakers.

Op stand 2518 zal het NEO-team de deelnemers inzichten bieden over hoe ze online klaslokaalactiviteiten effectief kunnen beheren, vragen kunnen beantwoorden en de nieuwste functies kunnen demonstreren, zoals adaptief leren en micro-leren. Deelnemers kunnen bij de NEO Booth vele verrassingen, goodies en interactieve activiteiten verwachten met leuke prijzen ter plekke.

NEO is een woordklas, bekroond leermanagementsysteem (LMS) voor scholen en universiteiten gecreëerd door CYPHER LEARNING. NEO is een krachtig platform dat een geweldige gebruikerservaring biedt, terwijl het alle essentiële hulpmiddelen bevat die scholen nodig hebben om efficiënt lesgeven en leren te ondersteunen.

NEO biedt een onmisbare reeks functies voor scholen en universiteiten , zoals content authoring, competentiegericht leren, gamification, automatisering, leerpaden en integraties met de meest populaire systemen van derden.

Met de nieuwe adaptieve leerfunctie kunnen docenten op een dynamische manier aanpassen welke inhoud en beoordelingen studenten zien in klassen en leerpaden op basis van hun prestaties.

Micro-leren bevordert het gebruik van relatief kleine leereenheden, ook wel microcursussen genoemd, die zijn ontworpen om te worden geconsumeerd in kleine brokken van 5-10 minuten in plaats van traditionele cursussen van meerdere uren.

NEO is onlangs geselecteerd als finalist voor de EdTech Digest Cool Tool Awards 2018 , in de categorie "Learning Management System (LMS) -oplossing". Het jaarprogramma belicht coole tools, inspirerende leiders en innovatieve trendsetters in de K-12, Higher Education en Skills and Workforce-sectoren.

Ga voor meer informatie naar www.neolms.com .

Over NEO LMS en CYPHER LEREN
NEO is een bekroonde LMS van wereldklasse voor gebruik door scholen en universiteiten. Het platform staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke en mooie gebruikersinterface, een uitgebreide reeks innovatieve functies en prijzen die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. NEO is een product van CYPHER LEARNING , een bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van leerplatforms voor organisaties over de hele wereld. CYPHER LEARNING-producten worden gebruikt door meer dan 20.000 organisaties, ondersteunen 40+ talen en hebben miljoenen gebruikers.

Producten