Huis > Nieuws > Inhoud
Tandarts verzint zwembril en revolutie in het bedrijf
Mar 09, 2018

LOUISVILLE, KY, 30 januari, 2018 / 24-7PressRelease / - Dr. Christian Hahn, een algemene en cosmetische tandarts in Louisville, Kentucky heeft de meest comfortabele, pijnloze zwembril ter wereld uitgevonden .

Dr. Hahn vond Frogglez Goggles uit voor zijn kinderen omdat ze niet van de rubberen riemen hielden die op hun haar trokken en niet konden worden aangepast.

" Omdat ik een pijnloze tandarts was, was het niet meer dan normaal dat ik wilde dat mijn kinderen een pijnloze zwembril hadden ," zegt Dr. Hahn.

Het gepatenteerde ontwerp van het hulpprogramma maakt gebruik van zacht, zacht neopreen dat het hoofd kruist in plaats van op haar te scheuren zoals traditionele rubberen banden doen. Dit innovatieve ontwerp heeft de zwemmarkt overgenomen en is nu te vinden bij bijna elk zwembad in de natie.

" Frogglez Goggles waren zo succesvol dat ouders me om een volwassen versie vroegen, dus dit jaar heb ik een volwassen versie gemaakt die we Masterz noemen ," zegt Dr. Hahn. " Het blijkt dat iedereen de voorkeur geeft aan een comfortabele, goed passende zwembril ."

Dr. Hahn verkoopt Frogglez en Masterz Goggles via zijn website, www.MadeByMyDad.com , www.Amazon.com en honderden retailers over de hele wereld. Zijn bedrijf, Made By My Dad LLC, blijft meer stijlen en ontwerpen toevoegen en heeft voor 2018 een ander innovatief patent ingediend waarvan Dr. Hahn denkt dat het de zwembrilmarkt weer zal veranderen.

Dr. Hahn is er trots op dat twee Olympische zwemmers Frogglez en Masterz steunen. Elvis Burrows en Chris Cook zijn sterke voorstanders van het product geweest en hebben geholpen om het bewustzijn van Made By My Dad te vergroten.

" Mijn doel is om mensen te helpen zich beter te voelen, ongeacht of dit gebeurt door pijnloze, natuurlijke tandheelkunde of een comfortabele, probleemloze zwembril. Het leven is te kort om te kunnen omgaan met zorg van slechte kwaliteit en producten die niet werken. " - Dr. Hahn

Made By My Dad LLC bevindt zich in Prospect, KY.

Dr. Christian Hahn is de oprichter van Made By My Dad LLC en de eigenaar van Ideal Dentistry.

Producten